Obavijesti

Show

Komentari 43

'Mentor Jacques je najbolje što mi se dogodilo u ovom showu'

'Mentor Jacques je najbolje što mi se dogodilo u ovom showu'
7

Moj mentor je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovom natjecanju. Davao mi je jako konstruktivne i ohrabrujuće savjete, ispričala nam je Ilma koja kaže kako bi joj velika čast bila snimiti duet upravo s Houdekom

VIDEO

- Moram priznati da se još uvijek nisu slegli dojmovi. Velika je čast biti pobjednik RTL Zvijezda, a ja doslovno uživam u cijelom ovom spektaklu koji je izgledao kao san - rekla nam je Ilma Karahmet (18), pobjednica ovogodišnjih 'Zvijezda' koja je izvedbom pjesme Christine Aguliere 'Hurt' osvojila publiku i rasplakala Ninu Badrić (46) i Andreu Andrassy (33). 

Iako joj je najteže bilo uskladiti svoj vokal prema vokalu mentora Jacques Houdeka s kojim je u finalu pjevala pjesmu Marije Šerifović 'Molitva' i taj je zadatak odlično odradila s obzirom na to da je osvojila maksimalnih 25 bodova. Pohvale za pjesmu dala im je i sama Šerifović koja je njihovu izvedbu objavila na društvenim mrežama.

- Hrabra Ilma Karahmet večeras je pjevala Molitvu i pobijedila! Čestitam Jacques Houdek. I dalje tvrdim da si najbolji pjevač koji hoda ovim prostorima! Bravo! - napisala je Šerifović na Instagramu. 

- Moj mentor je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovom natjecanju. Davao mi je jako konstruktivne i ohrabrujuće savjete - ispričala nam je Ilma koja kaže kako bi joj velika čast bila snimiti duet upravo s Houdekom, ali i ostalim članovima žirija. 

- Cijenim sve članove žirija. Nesebično su mi pružali podršku u cijelom natjecanju. Jako sam zavoljela Ninu Badrić i sve one riječi i pohvale i dalje mi odjekuju u glavi - rekla je Ilma. Posebnu podršku dao joj je suprug Sedin Lakača za kojeg se udala tijekom snimanja 'Zvijezda'. Iako gledatelji smatraju kako se su njezine izvedbe bile bez emocija, za razliku od Splićanina Roka Blaževića (17), Ilma kaže kako je svaku pjesmu otpjevala iz srca. 

- Za mene je svaka interpretacija doživljaj koji nastojim svojim emocijama i dušom prenijeti na publiku. Naravno da uvijek postoji ona pozitivna trema, no kad krene pjesma trema nestane i počnem živjeti tu pjesmu uz svaki ton - objasnila je. O drugim natjecateljima i svojim protivnicima ima samo najljepše riječi, a posebno se zbližila s dvoje kandidata.

- Moji favoriti bili su Roko Blažević i Lorena Bućan. Divni su i jako ih volim. Zbližili smo se tijekom cijelog natjecanja i postali dobri prijatelji - izjavila je Ilma koja svoju glazbenu karijeru želi proširiti na područja bivše Jugoslavije, a uskoro planira izbaciti i album s pjesmama. Dio nagrade u iznosu od 100.000 kuna uložit će u glazbeno obrazovanje, dok ostatak ide u humanitarne svrhe.

- Jedan dio novaca sigurno ću donirati obitelji koja je u teškom materijalnom stanju - zaključila je. 

Gledatelji se bune: 'Ilma nikog nije rasplakala. To sve govori'
Gledatelji se bune: 'Ilma nikog nije rasplakala. To sve govori'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...