Obavijesti

Show

Komentari 15

Mentor Joža poludio na izgled farme: 'Ovo je raspad sistema!'

Mentor Joža poludio na izgled farme: 'Ovo je raspad sistema!'
5

Gazdarica Štefica prenijela je farmerima Jožine riječi. Nekolicina se uvijedila i najavili su štrajk. Nikako se nisu slagali s Jožom. Najviše je protestirao Matej koji se dignuo od stola

VIDEO

S novim tjednom stigao je i mentor Joža na farmu s novim zadacima. Roberto i Jurica odveli su klijenta u mlin kako bi zabilježili narudžbu, a gazdarica Štefica povela je mentora u obilazak farme. Već s prvim viđenim, Joža je bio nezadovoljan.

- Tko gradi kuću da napravi krov, a nema temelja? Ovo se još nije dogodilo ni na jednoj farmi. Kada sam nešto rekao, to se napravilo. Ovo je nerad! Ove ograde, to ne može tako ići, da vise kao pijanci! Ja ne znam tko to postavlja? Otkud je taj došao? Je li vidio šta? - u šoku je bio Joža.

Kada su došli do drugog vrta, mentor je bespomoćno zaključio:

- Prije su radili na farmi, a tukao da nema nikoga živoga! Tamo ti se pet igra, plot se ruši, staze su nikakve, vrt nikakav! Našto to liči? Pa ne može se njih pet igrati ovdje čitav dan, a farma je raspad sistema! - komentirao je. 

Nakon što je Joža otišao, gazdarica je prenijela farmerima njegove riječi, no oni ih nisu dobro primili te se nekolicina njih našla uvrijeđenima i najavila štrajk, a najviše je protestirao Matej dignuvši se od stola.

- Štefica definitivno ima taj neki autoritet koji nama fali ovdje. Najstarija je i trebamo ju poštivati, samo što je ružno što je mnogi ne poštuju! - zaključila je Edita, a Srećko je zaključio da je Štefica vrhunski radnik, ali joj ne idu međuljudski odnosi.

- Samo da izdrži ovaj tjedan, mislim da će je to malo dignuti! - rekao je Saša. Farmere očekuje novi dan, ali i odabir novih slugi. Tko će ovaj tjedan postati sluga, a tko sluškinja, ne propustite doznati!

PJEVAČICA SE JAVILA NAKON PREKIDA ZARUKA: Bori se s napadima anksioznosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...