Obavijesti

Show

Komentari 3

Mia Anočić Valentić rodila je sina Marlija prije mjesec dana

Mia Anočić Valentić rodila je sina Marlija prije mjesec dana
7

Bilo je poprilično uzbudljivo, snalazili smo se kako smo najbolje mogli, a situaciju nam je itekako olakšala moja mama koja već ima utakmica u nogama, rekla je Mia kako je prošlo prvih mjesec dana s bebom

VIDEO

Cjelokupno iskustvo porođaja uglavnom je traumatično, no meni je prošlo glatko zahvaljujući sestrama i liječnicima KBC-a Merkur, ispričala je Mia Anočić Valentić (27) za magazin Story. Glumica, koja je postala poznata široj javnosti u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', rodila je sina Marlija 23. kolovoza. Mia je istaknula kako je uz nju u rađaonici bio partner, fizioterapeut, maser i kiropraktičar Aleksandar Pupić. 

- Bio je prisutan od početka do kraja. Da nije bio sa mnom u rađaonici, sve bi bilo puno teže - rekla je glumica. Par je odlučio sinu dati ime Marli jer ne poznaju nikoga tko se tako zove, ali i jer ih podsjeća na pokojnog glazbenika Boba Marleyja. Glumica je dodala kako je njoj i Aleksandru prvih mjesec dana s bebom proletjelo. 

- Bilo je, hm, zanimljivo... Bilo je poprilično uzbudljivo, snalazili smo se kako smo najbolje mogli, a situaciju nam je itekako olakšala moja mama koja već ima utakmica u nogama - ispričala je Mia čiji je otac glumac i redatelj Saša Anočić. Majka joj je voditeljica pilatesa Snježana Valentić, a ističe kako je puno naučila od roditelja o životu i roditeljstvu. 

- Iz sadašnje perspektive uloga majke čini mi se najzahtjevnijom, ali i najljepšom u životu. O odgoju često razmišljam i zamišljam kakva ću biti majka, kako ću se ponašati, kakve ću odluke donositi, no zasad jedino znam da ću djetetu pružiti ljubav i slobodu - rekla je Mia.Ističe kako se za savjet uvijek može obratiti majci ili prijateljicama koje imaju djecu, a to joj je draže informacija s interneta. 

Glumica planira na rodiljnom dopustu ostati sigurno šest mjeseci, a poslije, kako kaže, tko zna. Ima neke planove za sljedeću godinu, ali joj je prerano govoriti o tome. 

- No svakako se veselim povratku u matično kazalište Kerempuh - rekla je Mia. Glumica je ranije najavljivala vjenčanje za dugogodišnjeg dečka Aleksandra kojeg poznaje iz djetinjstva, no ne žuri joj se. 

- Zasad smo još na zarukama. Kad Marli malo poraste i budemo imali više vremena napravit ćemo poštenu fešticu. Tada će i mama moći nazdraviti - zaključila je glumica. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina