Obavijesti

Show

Komentari 15

Mia Kovačić: Volim snažne muškarce lijepih manira

Mia Kovačić: Volim snažne muškarce lijepih manira
4

Danju vodi “In magazin”, petkom show “Farma”, a noći provodi pišući diplomski rad. Savjetuje da ne držite ogledalo kraj kreveta u svojoj spavaćoj sobi

VIDEO

24sata: Bi li se, kao naši poznati, mogla upustiti u avanturu na “Farmi”?
Ne bih se mogla naviknuti na to da me kamere snimaju dok učim raditi i preživljavati u teškim uvjetima. Zato se divim svima koji su se upustili u tu avanturu i čestitam svim farmerima na hrabrosti i upornosti. Nije lako izdržati tri mjeseca u takvoj izolaciji.
24sata: Što bi ti tamo bilo lako raditi, a što najteže?
Od poslova bi mi bilo sve lako raditi i mislim da bih se dobro snašla, no ne bih se mogla pomiriti s ograničenim higijenskim uvjetima.
24sata: Kako zamišljaš idealan odmor? Gdje ćeš ljetovati?
Idealan odmor je biti lijen, ništa ne raditi i zaboraviti na sve obaveze. Daleko od svih, u društvu najmilijih i potpuno opušten. Putovanja smišljam u hodu i prilično sam spontana. Još ne znam gdje ću ljetovati.
24sata: Ispričaj nam neku anegdotu s putovanja u inozemstvo.
Uglavnom kasnim, pa trčim na avion, ali najljepše mi je bilo upoznati zanimljive ljude. Tako mi je jednom u restoranu prišla gospođa jer joj je bio zanimljiv jezik kojim smo govorili. Ostatak večeri igrali smo mali kviz pogađajući tko je zapravo ona. Bila je to posljednja živuća gospođa Evelyn Kennedy.
24sata: Što te inače privači kod muškaraca i čime te osvojio tvoj dečko Ivor?
Privlači me kad ostavljaju dojam snažnog, i pristojnog muškarca s lijepim manirima. Upravo tim vrlinama osvojio me moj dečko.
24sata: Kako zamišljaš svoju svadbu? Imat ćeš bijelu klasičnu vjenčanicu i svirat će tamburaši ili ljubičasto odijelo i tulum?
Kod svadbe je najvažnije da su nazočni svi koji trebaju biti i da se svi dobro zabave. Boja haljine, odabir odjeće, obuće i lokacije su manje bitne stvari. Ja još ništa ne zamišljam, ne bavim se detaljima. To će biti spontano.
24sata: Što bi svaka žena trebala imati u ormaru? Što najskuplje imaš od odjeće?
Svaka žena bi trebala imati odjeću u kojoj se dobro osjeća. Ne treba pratiti trendove jer klasični komadi odjeće uvijek lakše prežive i spase vas u nekim trenucima kad ste u modnoj nedoumici. U svakom ormaru treba imati odjeću na koju možete dodavati razne detalje poput remena, šalova, kapa, šešira, ogrlica, broševa. Replayeve traperice su najskuplja odjeća u mom ormaru.
24sata: Uskoro ćeš diplomirati dizajn na Arhitektonskom fakultetu. Što bi voljela raditi u struci?
Uz rad na Novoj TV cijelo vrijeme radim i u struci. Bavim se produkt-dizajnom. Nevjerojatan je osjećaj kad se kupac koristi nečim što si ti dizajnirao. S druge strane, volim i uređivati interijere zato što u svaki preneseš dio sebe u skladu s klijentovim željama.
24sata: Bila si i manekenka. Što ti je bilo najdraže u tom poslu?
Taj posao je koristan jer naučiš puno o disciplini, a i spoznaš da stvari nisu tako glamurozne. Meni je to bio džeparac uz studiranje.
24sata: Što misliš o estetskim operacijama. Bi li kao zrelija žena “peglala” bore? Mislim da ne bih. Više sam prirodniji tip i sve rješavam zdravom prehranom, prirodnim kremama i s puno sna. Neki su ovisni o operacijama što nije dobro i zdravo.

'NA PUTOVANJIMA SE POSVETIMO JEDNO DRUGOM'
Voditeljici je u vezi najvažnije da nema nikakvog kompromisa nego da joj dečko u svemu odgovara.
- Najljepše mi je u vezi kad smo na putovanju i možemo se potpuno posvetiti jedno drugom - kaže Mia. S Ivorom Vucelićem (35) u vezi je godinu dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni