Obavijesti

Show

Komentari 6

Michael Lohan istukao curu jer ga nije htjela oralno zadovoljiti

Michael Lohan istukao curu jer ga nije htjela oralno zadovoljiti
4

Kate Major vikala je 'Pusti me! i 'Prestani!', a otac Lindsay Lohan bacio ju je na pod. Ovo nije prvi put da ga je Kate prijavila policiji za nasilje.

VIDEO

Posvađao se s Kate Major (28) s kojom je u vezi i odlučio joj silom 'utuviti' pamet u glavu. Michael Lohan (51) djevojku je nekoliko puta bacio na pod i držao joj ruke kako se ne bi mogla braniti. Svađali su se u njenom stanu, a bijes je potenciralo saslušanje na kojem se Michael mora pojaviti sljedeći utorak. Riječ je o saslušanju u starijem slučaju nasilja za koje je optužen. 

Susjedi su čuli Kate kako viče 'Pusti me! i 'Prestani!'. Uspjela je pozvati policiju iako se Michael trudio spriječiti je u tome. Kad su pokucali na vrata otvorio im je Michael sav zadihan i znojan. Čim ih je vidio počeo se braniti i uvjeravao ih da je sve u redu, no Kate je stajala iza njega i vikala da laže i da joj je potrebna pomoć. Uhitili su ga. 

Nije ga htjela oralno zadovoljiti i pobijesnio je

Kad je liječnik pregledao Kate utvrdio je da ima modrice koje joj je nanio Lohan. On je pak sam udario glavom o vrata kupaonice i rekao joj da će policiji reći da ga je ona ozlijedila. Po stanu je bio razbacan nakit i pokućstvo. Michala je, kaže policija, razljutilo to što ga Kate nije htjela oralno zadovoljiti. 

Otac problematične Lindsay Lohan (25), naime, već ima nekoliko prijava za nasilje. Kate ga je prijavila u ožujku optužujući ga da ju je tukao i zabranio joj da zove policiju. Prijavila ga je i dok su zajedno bili na odmoru u Southamptonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin