Obavijesti

Show

Komentari 2

Michelle Obama o menopauzi: 'Nikada se nisam vagala, ali kilogrami se polako prikradaju '

Michelle Obama o menopauzi: 'Nikada se nisam vagala, ali kilogrami se polako prikradaju '
6

Nema puno razgovora o menopauzi. Prolazim kroz to i znam da sve moje prijateljice prolaze kroz to. A informacija je još uvijek malo, objasnila je Michelle

VIDEO

Bivša američka prva dama Michelle Obama (58) je podijelila kako se ona nosi s menopauzom, u intervjuu za magazin People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:49

Michelle je odlučila progovoriti o temi hormonalnih i drugih promjena u ženskom tijelu, koje prolazi svaka žena nakon prestanka menstruacije, jer smatra da je ta tema nepravedno tabu i da bi se trebalo glasnije o tome pričati. 

U.S. Open

- Nema puno razgovora o menopauzi. Prolazim kroz to i znam da sve moje prijateljice prolaze kroz to. A informacija je još uvijek malo - objasnila je Obama.

Michelle je u intervjuu najavila svoju novu knjigu 'The Light We Carry' (Svijetlo koje nosimo) i ispričala je kako su, dok je živjela u Bijeloj kući, ona i njezine prijateljice redovito zajednički vježbale. Vježbački režim nije bio baš lak. Michelle je u to vrijeme, zbog svojeg zapovjednog stava i upornosti dobila nadimak 'Drillmaster'.

Obama Hosts St. Patrick's Day Reception

Ista ta grupa žena, sada si je međusobni oslonac dok prolaze kroz menopauzu.

- Kada se okupimo, uvijek malo vremena provedemo razgovarajući o tome. Rješavamo nedoumice, dijelimo iskustva. Imamo i liječnice ginekologinje u društvu, pa možemo dobiti i stručne odgovore - objasnila je.

Tennis: US OPEN

Bivša prva dama je oduvijek bila veoma redovita što se tiče vježbanja, ali sad je ispričala da su se njezini treninzi s godinama mijenjali.

- Razlog je i menopauza, ali i starenje. Shvatila sam da se ne mogu opterećivati ​​kao prije. To mi ne ide. Kad nategnem mišić ili se previše napregnem, gotova sam. Duže mi treba da se oporavim i vratim - objasnila je.

Former first lady Michelle Obama signs copies of her memoir "Becoming" at the Seminary Co-op Bookstore in Chicago

Dok je živjela u Bijeloj kući mnogi su bili opsjednuti njezinim rukama, koje su istovremeno bile i mišićave i veoma ženstvene. Michelle je često koristila prilike da promovira vježbanje, kretanje i zdravu prehranu, ali više joj nije cilj 'mati ruke kao Michelle Obama'.

U.S. President Barack Obama and U.S. first lady Michelle Obama speak before the arrival of Italian Prime Minister Matteo Renzi and his wife Agnese Landini at the White House in Washington.

- Samo se želim nastaviti kretati - kazala je. Danas se usredotočuje na vježbe istezanja kako bi ostala fleksibilna, umjesto da se opterećuje napornim kardio vježbama.

White House ceremony to unveil portraits of former U.S. President Barack Obama and former first lady Michelle Obama, in Washington

- Želite postići balans tako da ostanete u dobroj formi, ali i da budete dobri prema svojem tijelu i ostanete u igri - objasnila je i dodala kako su poput mnogih žena u menopauzi i ona i njezine prijateljice dobile koji kilogram više no prije.

Michelle kaže da se u menopauzi kilogrami ipak brže skupljaju, ali da nije opsjednuta težinom. 

U Bijeloj kući otkriveni portreti Baracka i Michelle Obama
U Bijeloj kući otkriveni portreti Baracka i Michelle Obama

- Nikad se nisam vagala, niti se bavim brojkama. No, kada ste u menopauzi, kilogrami se polako prikradaju tako da ih ni ne primijetite. Počnete nositi odjeću s rastezljivim strukom i trenirke i dok trepneš ne možeš odjenuti nešto što si prošle godine mogla. Odlučila sam pripaziti, ali ne biti opsjednuta težinom.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu