Show

Komentari 281

Mila Horvat o poslu i ljubavi: 'Najviše me privlače stranci...'

Mila Horvat o poslu i ljubavi: 'Najviše me privlače stranci...'

Atraktivna Mila za Story je otkrila kako se snašla na novom poslu te priznala kada je posljednji put bila zaljubljena te tko je muškarac kojem bi jednog dana pristala biti supruga

Mila Horvat (35) je nakon uspješne operacije tumora na jednjaku prije tri godine te još dva operativna zahvata odlučila usporiti tempo i promijeniti televizijsku kuću, piše Story.

Naime, ova voditeljica, novinarka i urednica HRT je zamijenila novim kanalom, Hrvatskom nogometnom televizijom te je otkrila kako se snašla na novom radnom mjestu.

-  Televizija će uvijek funkcionirati na isti način, jedino što radim druge stvari. Primjerice, nema analiza utakmica Lige prvaka, Europske lige…, ali radim sve ostalo, pogotovo sve vezano uz reprezentaciju koju pratim na svim utakmicama i nekako sam postala dio tima. Manja smo tvrtka pa više – manje funkcioniramo kao obitelj - rekla je voditeljica.

Što se ljubavnog života tiče, Mila kaže da trenutačno nije zaljubljena, ali da je njezina 'ljubav' inozemstvo. Tamo se, kaže, osjeća najslobodnije, a privlače je i zgodni stranci.

- Dogode se simpatije i to uglavnom sa strancima. Moji se uvijek šale: 'Hrvat si? Kod Mile ne dolaziš u obzir' - iskrena je voditeljica.

Izvorni članak pročitajte u časopisu Story.

Najčitaniji članci