Show

Komentari 85

Mila Horvat: Sport me inspirira pa ne mislim na opaku bolest

Mila Horvat: Sport me inspirira pa ne mislim na opaku bolest

Voditeljica je usporila radni tempo, a veseli se novim projektima u 2018. Mila se povukla iz javnosti nakon višegodišnje borbe s tumorom jednjaka

Sportaši su mi prava inspiracija u životu, a pogotovo kad je riječ o novim ciljevima, rekla je televizijska voditeljica Mila Horvat (36).

Voditeljica se povukla iz javnosti nakon višegodišnje borbe s tumorom jednjaka.

Kolege i prijatelje iznenadila je izgledom na proglašenju najboljih sportaša u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora, na kojem je zasjala u haljini dizajnerice Matije Vujice.

- Ne znam usporiti svoj ritam, baš sam ovisnica o stresu. Uvijek si nađem dodatnog posla. Najgore je iza mene i moram ići na kontrole. No naučila sam balansirati i slušati kad me tijelo upozorava da usporim - kaže Mila koja radi na Hrvatskoj nogometnoj televiziji. 

Voditeljica već godinama ne priča o svom ljubavnom životu, a tvrdi kako je idealan muškarac onaj koji se pojavi u pravom trenutku.

- Kad se nešto pomakne, svi će to znati. Na meni se uvijek vidi kad sam zaljubljena, pa neće biti potrebe da nešto posebno ističem - rekla je Horvat prije dvije godine. 

Najčitaniji članci