Obavijesti

Show

Komentari 283

Horvat odbio čestitati Marijani: Objasnili su mi da je glumica

Horvat odbio čestitati Marijani: Objasnili su mi da je glumica
8

Nakon što je Marijani Čvrljak uručen ček, neki od bivših sustanara nisu joj čestitali. Među njima je bio i Horvat koji je svoje mišljenje o njoj promijenio u samo pola sata

VIDEO

Reakcije izbačenih stanara kuće Velikog Brata na Marijaninu pobjedu bile su različite. Bojana je čvrsto ostala pri svom mišljenju te je izjavila da je Marijanina pobjeda blud i nemoral koji nije za kamere, piše Index.  Kako je rekla, Nemeš joj je izjavio da mu je žao što je nije slušao, a ona bi podržala njihovu ljubav da je to s obje strane bilo iskreno. Nikola je Marijani čestitao na pobjedi jer, kako je objasnio, i ona je ljudsko biće. 

- Kad mi je bilo teško u kući mogao sam popričati s njom - zaključio je Nikola te dodao da se čuo s djevojkom i da je nije prevario. S Lesterom je nakon izlaska iz kuće tulumario na splavovima. 

Brandon: Nek ' je Marijana pobijedila kad nisam ja

Brandon je na početku presice pozdravio sve prisutne, te je komentirao svoj plan za putovanje u Prag s Lesterom. Tvrdi da se samo htio dobro zabaviti i da je imao curu prije ulaska u kuću. Zaključio je da mu je drago da je Marijana pobijedila kad već nije on. 

Iako se činilo kako se odnos Nirmala i Soraje popravio, po završetku showa, Nirmal je izjavio da Soraja nema ljudskih kvaliteta i da će prekinuti sve odnose s njom. Soraja je uvjerena da bi pobjednik trebao biti primjer drugima, a misli da Marijana to nije.

- Kod nje ne vidim nikakve kvalitete - komentirala je Soraja.

'Prljave igre nikad dobro ne završe'

Milan je jako ljut zbog cijelog razvoja situacije pa je počeo pisati knjigu u kojoj će objasniti da je cijeli show bio namješten.

- Prljave igre nikad dobro ne završe - zaključio je Milan. 

Nakon što je Marijani uručen ček, među stanarima koji joj nisu čestitali na osvojenom novcu bio je i Horvat što je mnoge iznenadilo. Kako je objasnio, čim je izašao iz kuće, bivši sustanari su ga bombardirali informacijama. 

- Rekli su mi da je Marijana glumica i kako je sve namještaljka. Ne smatram se dvoličnim jer sam u pola sata promijenio mišljenje - objasnio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 283
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti