Obavijesti

Show

Komentari 32

Milan o Emi: Glupo je, cura se zaljubila, problem je karakter

Milan o Emi: Glupo je, cura se zaljubila, problem je karakter
5

Milan kaže kako mu je bezveze što svi očekuju da on i Ema postanu par samo zato što su oboje niskog rasta. Nikola pak misli da se Ema Milanu sviđa, i to jako

VIDEO

Dok su čistili dvorište BB kuće, Bojana Stojković (25) upozoravala je stanare da moraju pokupiti sve do zadnje mrvice. Čistili su i stanari u otpadu, a Duško Bogdanović (55) bio je u ispovjedaonici i žalio se Velikom Bratu jer mu nedostaje njegov krevet i kuća.

- Meni je sinoć nešto šetalo po licu - rekao je Horvat Čagalj (33) Dragani Strahinjić (27) koja je ponovo komentirala u kakvoj prljavštini moraju boraviti. 

Duško je ekipi na otpadu tumačio kako je njima zapravo sad raj jer ih je malo i jer su prisni, a u glavnoj kući je previše stanara. Pričao im je koliko koza ima kod kuće i kako o njima brine. 

Kazne zbog pušača

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Stanari u glavnoj kući dobili su kaznu od 50 eura jer nisu promijenili sliku na vratima pušione. Ubrzo su dobili još jednu kaznu od 60 eura što je jako uzrujalo Georgea Rkmana (39) koji je odmah počeo prozivati stanare i govoriti tko je kriv.

Duško je u to vrijeme bio u ispovjedaonici na otpadu i rekao kako otkad je u BB-u razmišlja samo o povratku kući. Rekao je da mu smeta propuh i to što je izoliran. 

- Pustite me da idem, neka budem siromah dok sam živ. I da mi obećate glavnu nagradu ne mogu je dočekati - rekao je Duško očiju punih suza i rekao kako je došao u kuću ne bi li zaradio nešto novca i kćerima uljepšao život jer žive u neimaštini. 

Hrče i budi 'otpadnike' iz sna

Veliki Brat Dušku nije dopustio da promjeni poziciju kreveta, a molio ga je da mu to dozvoli jer svojim hrkanjem ometa druge stanare otpada pri spavanju. Tomu nije dozvoljeno, a ostali stanari nisu htjeli premjestiti svoje madrace kako bi Dušku bilo lakše spavati. Nakon toga stanare otpada zabavljao je pjevanjem. Dragana ga je ispitivala zna li za Lady GaGu na što je Duško rekao da zna Shakiru. Rekao je da mu kćeri u sobi imaju zidove obljepljene posterima zvijezda iz svijeta estrade. 

- Beyonce, Shakira, Britney, nema šta nema - nabrajao je Duško.

U ispovjedaonici je bio i Horvat koji je rekao da mu je drago što im se Duško pridružio jer ih zabavlja. Rekao je da 'otpadnici' zavide stanarima glavne kuće jer imaju puno hrane, a oni na otpadu su gladni. Da može ući u glavnu kuću prvo bi otišao do frižidera, a zatim u bazen. Volio bi i neku zabavu jer im je spalo raspoloženje. 

'Bit će romanse između Eme i Milana'

Nikola Maurović (21) za to je vrijeme u ispovjedaonici pričao o svom odnosu s Milom Tokić (21) kojoj je priznao da je njegov tip cure i da bi mu baš pasala. Kaže da će je i dalje zvati 'draga', ali da je to sve na prijateljskoj bazi. 

- Mislim da bi u kući moglo biti romanse i to iznmeđu Milana i Eme. On nju jako simpatizira, a ona još malo glumata da ne primjećuje da mu se sviđa, ali ima još vremena - rekao je Nikola.

Ema je ukućanima čitala pravila kola sreće koje su igrali kako bi ona dobila natrag odjeću. Prvi je kostim strelice obukao Nikola Nasetski (20), popeo se na kolo i Ema ga je zavrtjela. Time je osvojila trenirku. 

Milan ne želi biti s Emom jer svi to očekuju

- Glupo mi je, zaljubila se cura. Nije mi krivo, ali osjećam se glupo - rekao je Milan Grahovac (31) za Emu Šuker (20) koja ga je zvala da idu zajedno pušiti i onda u krevet. 

Dodao je da ne želi biti s Emom zato što svi to očekuju jer su niskog rasta te objasnio da je u pitanju karakter i da nema šanse da se to dogodi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje