Obavijesti

Show

Komentari 40

Milan pokušao 'uletjeti' Tamari, ona ga odbila odmah u startu

Milan pokušao 'uletjeti' Tamari, ona ga odbila odmah u startu
11

Milan kod nove stanarke BB kuće nije imao nikakve šanse i to mu je jasno dala do znanja. Sprijateljila se s Milom. Soraju stanari u otpadu tretiraju kao pravu kraljicu

VIDEO

Čim je kročila nogom u kuću Velikog Brata na Košutnjaku, Tamara Đorđević (23) izazvala je veliki interes stanara. Muškarci su je promatrali s velikim interesom, a žene su ocjenivale protivnicu. O sebi je rekla da je djevojka koja ne čita već 'googla'. 

Kaže da uživa kad je muškarci gledaju, a njenom dečku to ne smeta. U kući joj se počeo 'nabacivati' Milan, no to je riješila po kratkom postupku rekavši mu da nije zainteresirana i da ima dečka.

- Ne volim kad su muškarci prema meni romantični i ne volim dobivati cvijeće. Volim se i tući, pogotovo kad me dečko iznervira - kaže Tamara.

Voli provocirati i smatra da je dosta atraktivna. Radi kao hostesa i u svom je poslu, kaže, jako uspješna. 

- Jedini moj porok su oženjeni muškarci. Ne bi mi bio nikakav problem razoriti nečiji brak - kaže Tamara kojoj je ambicija da se što prije uda.

'Nindža ima miris koji ne vara'

U BB kuću ušao je i Radiša Miljković (51) poznatiji pod nadimkom Radašin. On je dobio ulogu nindže koji mora 'pomrsiti konce' stanarima u glavnoj kući, ali i na otpadu. 

- Zaslužujem da sudjelujem u Velikom Bratu zato što bih poklonio novac u humanitarne svrhe - smatra Radašin.

Radašin je u trećoj sezoni bio stanar BB kuće. Stanari su ga ogovarali zbog loših higijenskih navika i neugodnog mirisa koji se širio oko njega jer se prao samo jednom tjedno i nosio istu odjeću. On je pak mislio samo o tome kako će šarmirati što više stanarki. Radašin je u braku dugo godina, no ne može zamisliti da bude samo s jednom ženom.

Buđenje uz fanfare

Ukućane BB kuće u ponedjeljak ujutro probudili su zvuci fanfara. Slavici je rođendan pa joj je Veliki Brat u ispovjedaonici otpjevao rođendansku pjesmu. Rekla je da joj nedostaju djeca i sama sebi poželjela puno zdravlja i veselja. Čestitali su joj i svi stanari u kući. 

Slavica je u kuhinji razgovarala s Radašinom dok su pili jutarnju kavu. Čim je ušao u kuću stanari su primjetili da na ruci ima tetovažu oka Velikog Brata. Tamara i Mila brzo su se sprijateljile i već jutros su slagale jedna drugoj frizuru.

Pomažu stanarima na otpadu

Tajni zadatak Tamare i Radašina je da stanare na otpadu opskrbe s hranom i ostalim potrepštinama. To rade tako da u smeće ubace nešto što stanarima glavne kuće 'ne treba' i kroz cijev pošalju u otpad. Zapravo kradu i cilj je da to uspiju zataškati. 

'Otpadnike' su razveselile 'delicije' koje su im stigle u vrećama za smeće. Bili su jako sretni što su dobili više hrane te što će moći koliko toliko normalnije jesti. Jaja koja su dobili odmah su ispekli. Nirmal je kao pravi kavalir ispekao jaja za Soraju i servirao joj ih. Prije toga ruke su mu se tresle pa su mu stvari pale na pod. Duško ga je tada zadirkivao da ima tremu pred Sorajom koja se već tijakom prijepodneva presvukla dva puta.

Tko će biti konj, a tko vitez?

Ukućani su dobili zadatak da se međusobno podijele te odluče tko će biti konj, a tko vitez. Konji će vitezove morati nositi na leđima dok će se vitezovi jednom rukom morati držati za konja, a drugom za koplje. Na vrhu koplja iglom će morati probušiti balon na kraju poligona. Da bi zadatak bio uspješan moraju u trku konja probušiti po jedan balon. Ukućani su za zadatak dobili posebne maske za konje te kostime i koplja za vitezove. Kada ih Veliki Brat pozove morat će sati na startnu liniju u dvorištu te će muškarci na leđima morati nositi djevojke koje su vitezovi. Kada svi baloni budu probušeni odnosno probodeni kopljima zadatak će biti uspješno obavljen.

Tko je nuždu obavio pokraj wc školjke?

Maurović je predložio da se nakon ručka okupaju u bazenu, a prije toga je u društvu Lestera prao svoju robu. Bojana je pričekala da svi ukućani ručaju nakon čega im je rekla da je netko nuždu obavio pored wc školjke. Sa Slavicom i Radašinom pokušala je odgonetnuti tko je to mogao napraviti. 

Novi ljubavni trokut - George, Slavica i Radiša?

Nakon što je Veliki Brat Slavici za rođendan pripremio tortu koju su od njega zatražili Nemeš, Marijana i Bojana, zbog uspješno odrađenog zadatka, Tamara i Radašin dobili su tajni zadatak da dio torte odnesu ukućanima otpada. Kako ga ne bi otkrili, Radiša se pridružio Slavici u kupaonici. Za to vrijeme, Tamara je stanovnicima otpada kroz tunel 'uručila' tortu koju su s oduševljenjem pojeli. Stanarima otpada Tamara je rekla da će im odsad biti na raspolaganju. U kući se, kako se čini, formira još jedan ljubavni trokut između Georgea, Slavice i Radiše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina