Obavijesti

Show

Komentari 177

Milan Popović je u strahu za dijete: 'Pomozite mojem sinu...'

Milan Popović  je u strahu za dijete: 'Pomozite mojem sinu...'
1

OPASNA NOĆNA VOŽNJA Severinin bivši Milan Popović traži pomoć u Hrvatskoj i Srbiji jer smatra da mu sin Aleksandar odrasta u neodgovornoj i ugrožavajućoj okolini

VIDEO

Sina splitske pjevačice Severine Kojić (44) snimili su s njezinim svekrom Draganom Kojićem (55) kako u automobilu sjedi bez sigurnosnog pojasa. Aleksandar (4) nije bio u dječjoj sjedalici. Srpski mediji tvrde da ga je pjevač tako vozio. Srpska policija, doznajemo, pjevača je zbog prekršaja pozvala na razgovor.

- Obavještavamo Vas da su u tijeku policijske provjere radi utvrđivanja činjeničnog stanja - kažu iz beogradske policije. Na tu vijest burno je reagirao dječakov otac Milan Popović (50).

Nije imao autosjedalicu

- Molim institucije da mi pod hitno pomognu zaštititi sina od neodgovornog i ugrožavajućeg okruženja u kojem odrasta - rekao je Popović. 

Milijarder je već angažirao odvjetnike zbog toga jer je Keba nepropisno vozio Aleksandra na stražnjem sjedištu te mu nije osigurao autosjedalicu ili pomoćno postolje u kakvom, po zakonu, djeca do 150 cm visine moraju biti vezana. 

Severinin suprug Igor Kojić (28) danima je planirao rođendansku proslavu za svoju suprugu koju je od nje krio. Prošlog tjedna pozvao je svoje roditelje i njezine prijateljice u beogradski restoran gdje su se zabavljali. Splićanka je dio večeri pozirala držeći u ruci balone s helijem. Nedugo nakon ponoći Keba je navodno odlučio Aleksandra odvesti kući na spavanje i pričuvati ga kako bi mladi mogli nastaviti slavlje.

Kebu već zove deda

Pjevač je, kako piše srpski Alo, oko jedan sat nakon ponoći dovezao dječaka u svoju vilu na Bežanijskoj kosi. Aleksandar se vozio na stražnjem sjedištu automobila, a glavu je naslanjao čas na vozačevo, čas na suvozačevo mjesto.

Keba se hvali da ga Severinin sin voli i od milja zove 'deda'. Dječakov otac i Severina od jeseni 2013. godine viđaju se na sudu zbog borbe za skrbništva nad mališanom. Sud je odlučio da Aleksandar živi s majkom, a oca viđa dvije srijede i dva vikenda u mjesecu. Popović je tužio bivšu partnericu i tražio da sina viđa dva puta na mjesec po pet dana, od srijede do nedjelje. Nedugo zatim se predomislio i na sudu tražio da Aleksandar živi s njim u Srbiji, a da s majkom bude svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Milijarder od Severine traži i 3500 kuna alimentacije jer, obrazlaže, 'majka zarađuje nešto više od prosjeka'.

Tužbe na sve strane

- Severinu nisam prijavljivao policiji, iako sam nekoliko puta imao razloga, ali nisam želio počinjati rat s njom. Već tri godine pokušavam se s njom dogovoriti ono što je najbolje za naše dijete - rekao je Popović.

Tvrdi da se bori da njihov sin odrasta u anonimnosti. Zbog toga je Milan prvi put prijavio bivšu partnericu krajem siječnja 2015. godine. Splićanki je zamjerio što je sina povela na svoj humanitarni koncert i dopustila da ga fotografiraju kako sjedi u društvu tadašnjeg hrvatskog predsjednika Ive Josipovića.

Popovića također smeta što se fotografije njegova sina često objavljuju na društvenim mrežama. Zbog toga je Severinina supruga Igora tužio na Višem sudu u Beogradu. U ime malodobnog Aleksandra tražio je 700.000 dinara, odnosno 42.770 kuna odštete.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina