Obavijesti

Show

Komentari 97

Milan Popović od Seve traži 3500 kuna alimentacije za sina

Milan Popović od Seve traži 3500 kuna alimentacije za sina
7

Milanu Popoviću dozlogrdilo je javno eksponiranje sina Aleksandra i želi skrbništvo nad njim. Seve je istraumatizirana zbog Milanovih pokušaja da joj oduzme dijete

VIDEO

Srpski milijarder Milan Popović (49) želi da Severina (43) viđa sina svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje, a na zagrebačkom Općinskom sudu tražit će da ostatak vremena Aleksandar (3) živi kod njega u Srbiji. Pjevačica je, kako doznajemo, istraumatizirana zbog Milanovih pokušaja da je diskreditra kao majku i da joj na kraju oduzme dijete.

Milan ima stan u Beogradu, salaš u Vojvodini i hotel u rodnom Vršcu. Popović se ne slaže s načinom života svojeg sina, odnosno silnom medijskom eksponiranju kojem ga je izložila njegova majka. On smatra da Aleksandar živi u reality showu poput 'Big Brothera' i zato je pisao hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću, ministrici socijalne politike i mladih Milanki Opačić te pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić. Srpski biznismen će na sudu zahtijevati da Severina plaća 3500 kuna alimentacije za sina. Stručnjaci za obiteljsko pravo kažu da će Aleksandar, kao i cijela obitelj, ponovno morati na psihološko vještačenje kako bi se utvrdilo što je za dijete najbolje.

Lani u ožujku zagrebački Općinski sud dodijelio im je zajedničko skrbništvo nad sinom. Prema toj odluci, Milan ga ima pravo viđati svaki drugi tjedan, od petka do nedjelje, i svaku drugu srijedu poslijepodne te polovicu ljetnih i zimskih praznika. Nadalje, Popović Severini mora plaćati alimentaciju u iznosu od 15.000 kuna. Tada ga je zastupao Ljubo Pavasović Visković, a sad je angažirao Natašu Pečarević i bivšu pravobraniteljicu za djecu Ljubicu Matijević Vrsaljko. Prijatelji pjevačice tvrde da se Milan angažirao oko sina tek kad je objavila da je zaljubljena u sportskog menadžera Igora Kojića (28), s kojim svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a na njima je najčešće i Aleksandar.

- Od početka ove godine Milan čak četiri i pol mjeseca nije vidio dijete. Kad se sastajao s raznim komadima u Esplanadi, nije ni pitao za njega. Aleksandra je mama spremila za zimovanje s ocem, ali on se nije pojavio ni ne rekavši zašto neće uzeti dijete - kažu Severinini prijatelji. Dodaju da je Popović u srpnju tjedan dana proveo s Aleksandrom na Hvaru, a ima pravo provesti s njim još jedan tjedan u kolovozu. Kako kažu Severinini prijatelji, na sud se odlučio nakon što je njega Centar za socijalnu skrb Maksimir prijavio policiji za psihičko uznemiravanje pjevačice i sina.

- Milan je izjavljivao da ne zna kako će sinu objasniti da mu mama ima pornić, pa koji otac tako nešto može izjaviti? - pitaju se prijatelji pjevačice. Poduzetniku, vlasniku tvrtke za prodaju i proizvodnju bakra koja na godinu zaradi više od 1, 2 milijarde dolara, ovo nije prvi put da toliko dugo nije vidio sina. Prije tri godine, nakon što je prvi put prekinuo vezu sa Severinom, dječaka nije vidio četiri mjeseca.

Tada je tvrdio da se konzultirao sa stručnjacima i da je dječaku u toj dobi potrebnija majka jer ga je dojila te je bio premalen da bi shvaćao ulogu oca. U tom periodu Vučković je krstila Aleksandra u Rijeci, a Milana je zvala na krstitke, no on nije došao niti joj je odgovarao na poruke. Početkom godine Severina je otkrila da je odvjetnički ured Miljević, koji je zastupao Popovića, angažirao Klemm security da prate nju i sina. Popović je tada rekao da je potresen i da ne želi sina dodatno dovoditi u opasnost. Vučković je javno prozvala Veljka Miljevića i Josipa Klemma da joj uhode sina, a policiji je rekla da je moguće da je bivši dečko angažirao nekoga da je obilazi.

Milan Popović se ne bori samo oko njihova djeteta, nego je od pjevačice na sudu pokušao vratiti i 308.000 eura, koliko je, tvrdi on, uložio u njezinu karijeru i životni stil na visokoj nozi.

Prije nekoliko mjeseci tužio je bivšu djevojku i njezina menadžera Tomicu Petrovića jer je Splićanki, navodio je Popović, plaćao spotove, šminku, leasing za auto, turneju i rublje. Severinin odvjetnički tim za Milanovu tužbu pripremio je dokaze koji su trebali potvrditi da je par bio u ljubavnoj vezi tri godine, a to se tretira kao izvanbračna zajednica i u tom slučaju bi pjevačica mogla tražiti pola njegove imovine stečene dok su bili zajedno.

Htjela je u sudnici prikazati videosnimke njihove ljubavi s Brijuna, kao i njegove jahte Copper. Pripremili su i snimke na kojima se ljube na njegovu imanju u Vojvodini slaveći Uskrs, a na snimci se čuje da joj Milan govori da je voli. Popović je tvrdio da su u vezi bili samo godinu dana i da nikad nisu živjeli zajedno te da je njihova veza završila prije nego što je rodila njihova sina. Dok su bili na Brijunima, tvrdio je bogataš, spavao je na brodu, a ona u hotelu. Na sudu je planirao predočiti e-mailove u kojima ga ona traži novac za šminku i porez, a Popović je tvrdio kako ne traži da mu vrati skupe darove koje su dobivali ona i Aleksandar.

Kako se Milan požalio prijateljima, osjećao se iskorišteno i nije htio biti Severinin bankomat. Popović je tvrdio da je na majku svojeg djeteta potrošio milijun eura, no dvije trećine joj je oprostio. Njegovi prijatelji govorili su da ga je pjevačica tražila da joj tijekom trudnoće kompenzira prihode koje bi ostvarila da je mogla imati gaže i snimati reklame. Tako joj je Milan u nekoliko navrata na račun isplatio po 50.000 eura. Pedantni je Milan sačuvao svu pismenu korespondenciju s bivšom djevojkom i njezinim menadžerom Petrovićem. No nakon samo jednog ročišta Milan je ipak odustao od tužbe. Popović Severini zamjera što mu ne da viđati dijete mimo sudske odluke pa je on plakao jer mora vratiti Aleksandra i kad je bolestan te ima temperaturu, i to dadilji jer se majka u to vrijeme spremala za nastup.

U sedam mjeseci, koliko nije smio odvoditi sina izvan Hrvatske, potrošio je oko 25.000 eura jer je morao dolaziti u Zagreb ili Split, a on putuje privatnim avionom i odsjeda u luksuznim hotelima. Nakon što je Severinu prozvao da režira reality show, ona je na društvenoj mreži napisala: “Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjet?“, za koji smatraju da ga je posvetila bivšem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao