Show

Komentari 1

Mile Kekin i Hladno pivo donose 'Štetočine' i slave svojih 35 godina karijere s 35 koncerata

Mile Kekin i Hladno pivo donose 'Štetočine' i slave svojih 35 godina karijere s 35 koncerata

„Štetočine“ su se rodile na jednoj probi, ali im je trebalo dvije godine da zazvuče ovako moćno i sočno. Za „Štetočine“ je snimljen i video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza

Nakon dvije zaključane pandemijske godine, Hladno pivo napokon kreće na svoju novu koncertnu turneju. Za zagrijavanje bend predstavlja „Štetočine“ koje će sigurno probuditi i razbuditi čak i one najuspavanije.

POGLEDAJTE VIDEO:

„Štetočine“ su se rodile na jednoj probi, ali im je trebalo dvije godine da zazvuče ovako moćno i sočno. Za „Štetočine“ je snimljen i video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza.

 - Štetočine su svi oni koji maštaju da zbog strasti, žudnje za adrenalinom i avanturom prekinu lagodnu rutinu stalne veze. Štetočine sanjare o bijegu dok su istovremeno i zadovoljni osjećajem sigurnosti koji im pruža topli dom i obitelj. Štetočine su uvijek nezahvalni i sebični gadovi. Štetočine su i nova pjesma Hladnog piva uz koje se fino mrda bokovima i troši glasnice. Štetočine su zbog svega navedenog idealna pjesma da najave turneju koja slavi 35 godina Hladnog piva s 35 koncerata - rekli su iz benda.

Gdje se može Hladno pivo sve vidjeti u narednim mjesecima pratite na njihovoj Facebook stranici koja se s novim datumima redovito ažurira, a ovo su za sada potvrđeni datumi:

Najčitaniji članci