Show

Komentari 3

Miley Cyrus i Pete Davidson otkrili: 'Imali smo iste tetovaže, bila su to mračna vremena'

Miley Cyrus i Pete Davidson otkrili: 'Imali smo iste tetovaže, bila su to mračna vremena'

Davidson je odmah poslao poruku svom tipu za tetoviranje da dođe u Rockefeller centar, gdje su i snimali. Došao je za tren oka sa iglama i trajnom tintom

Pjevačica Miley Cyrus (29) i komičar Pete Davidson (28) gostovali su američkoj emisiji 'Večerašnja emisija u glavnoj ulozi Jimmyja Fallona', a tema je bila novogodišnji specijal koji će zajedno voditi. Pjevačica se tom prilikom prisjetila zajedničkog spota pjesme 'Dječji korak' koji im je ujedno bio i povod za zajedničko tetoviranje.

POGLEDAJTE VIDEO:

-  Bili smo odjeveni kao bebe, sve je izgledalo zabavno i lijepo - prisjetila se Cyrus.

-  Bila je to vrlo mračno vrijeme u našim životima - našalio se Davidson.

Legendarni, sada već pokojni, američki televizijski i radijski voditelj Larry King (88) također je sudjelovao u spotu s Miley i Peteom te je bio poprilično iznenađen njihovim izgledom.

- Što se ovdje događa?- upitao je King na samom dolasku u spot.

- Mi smo bebe - odgovorila mu je tada Cyrus te nadodala kako su se iz nekog razloga, Pete i ona pogledali i došli na ideju kako bi to bila odlična tetovaža.

Davidson je odmah poslao poruku svom tipu za tetoviranje da dođe u Rockefeller centar, gdje su snimali, a čovjek je došao za tren oka.

-  I prije nego što je pritisnuo 'pošalji', tip je bio tamo sa iglama i trajnom tintom - prisjetila se nasmiješeno Miley.

Na kraju je pokazala svoju tetovažu na stopalu, samo da bi otkrila da je Davidson od tada uklonio svoju.

-  Ja sam svoju spalio, a ti još imaš svoju - rekao je pokazujući joj zapešće.

Najčitaniji članci