Show

Komentari 6

Miley: 'Ne želim biti u ozbiljnoj vezi, prioritet mi je karijera...'

Miley: 'Ne želim biti u ozbiljnoj vezi, prioritet mi je karijera...'

Mogu prihvatiti da život koji sam odabrala znači da moram živjeti potpuno otvoreno i transparentno sa svojim obožavateljima i javnošću. Ono što ne mogu prihvatiti je to što drugi kažu da lažem, kaže pjevačica

Pjevačica Miley Cyrus (26) želi se usredotočiti na svoju karijeru nakon što je prekinula romantičnu vezu s blogericom Kaitlynn Carter (31). Miley kaže kako trenutno ne želi biti u ozbiljnoj vezi. Djevojke su provodile svaki dan, ali to nije ono što je Miley htjela.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prekinule su, ali su i dalje prijateljice. Oduvijek su prijateljice i bile su tu jedna za drugu kad su se razvodile. Samo više nisu u romantičnoj vezi - rekao je izvor blizak bivšem paru.

Kaitlynn se nedavno razvela od Brodyja Jennera (36), sina Caitlyn Jenner (69), a Miley od glumca Liama Hemswortha (29). Kaitlynn je dva dana prije nego što je Miley objavila da se razvodi od Liama podijelila njihove zajedničke fotografije s jahte, a nakon što su ih paparazzi snimili kako se ljube, pjevačica je odlučila priznati da više nije u braku. Pjevačica je priznala kako je činila noge pogreške, ali je nastojala da se ona i Liam pomire.

- Mogu prihvatiti da život koji sam odabrala znači da moram živjeti potpuno otvoreno i transparentno sa svojim obožavateljima i javnošću. Ono što ne mogu prihvatiti je to što drugi kažu da lažem kako bih prekrila zločine koje nisam počinila. Nemam što skrivati. Nije tajna da sam se u tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetima uvijek zabavljala. Pušila sam travu, eksperimentirala s drogama. Nisam savršena, ne želim to biti - kaže pop zvijezda.

- Varala sam u vezama kad sam bila mlada, u spotu pjesme sam bila gola, a na internetu je vjerojatno više mojih golih slika nego bilo čijih - dodala je.

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Izvori bliski paru komentirali su kako pravi razlozi njihovog razvoda leže u Liamovim porocima i Mileynoj nevjeri. Pjevačica je navodno pokušala spasiti brak, no nije mogla prijeći preko toga da Liam puno pije i konzumira droge. 

- Kao bivšoj ovisnici to joj je jako teško palo i jednostavno nije mogla prijeći preko toga - rekao je bliski izvor za TMZ. Ipak, u cijeloj priči nije Liam jedino crna ovca. Glumac tvrdi kako je razlog njihovog razvoda Mileyna nevjera. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci