Show

Komentari 19

Milijana našla novu ljubav (27), ali joj je premlad? 'Gadi mi se'

Milijana našla novu ljubav (27), ali joj je premlad? 'Gadi mi se'

22-godišnja Milijana svakodnevno ima nove udvarače. Jedan od njih je i 27-godišnji sudionik showa 'Parovi' koji se na prvu svidio Milijani, no na kraju su ipak presudile godine, točnije premala razlika između godina

Tko bi se više mogao snaći u moru ljubavnika fatalne Milijane Božić (22), pomislili su brojni obožavatelji nakon što su vidjeli da se sudionica reality showa pijana nabacuje novom 'kandidatu'. Lista njezinih dečkiju, odnosno 'umirovljenika' do sada je već poduža. Na njoj su se našli bivši političar Aleksandar Požgaj i bivši robijaš Nemanja Stamatović Žabac (60).

Zatim je oko bacila na tajanstvenog 70-godišnjeg bankara, a poslije je dobila i ponudu najstarijeg udvarača, 80-godišnjeg Tatomira koji je Milijani ponudio automobil od 100.000 eura. No, u cijelu priču upetljao se još jedan sudionik showa Alberto Galorini (27) koji po godinama najbolje odgovara Milijani. 

Ipak, čini se da Milijana ne voli one muškarce svojih godina. Kad su je ostali natjecatelji reality showa pitali zbog čega se pijana nabacivala Albertu, ona je odgovorila kako je ne privlače mlađi muškarci. 

- Ne, ne, pogledajte kako izgleda. Meni se gade mlađi muškarci, ne bih ga poljubila ni za kakve pare na svijetu - izjavila je Milijana, a Alberto koji je poručio kako 'neće biti prvi mladić koji će biti s njom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci