Show

Komentari 21

Milijana: Ništa mi nije ostalo od Milojka, htio je uzeti i televizor

Milijana: Ništa mi nije ostalo od Milojka, htio je uzeti i televizor

Kada sam išla po svoje stvari on je želio zadržati taj televizor, ali ja sam mu rekla da on pripada meni, rekla je Milijana, koja ne pati za Milojkom. Našla je novog dečka, imućnog Miloša (61)

Milijana Bogdanović (22) proslavila se sudjelovanjem u srpskom showu 'Parovi', gdje se natjecala zajedno sa svojim još uvijek zakonitim suprugom Milojkom Božićem (75). Njihov brak trajao je manje od godine dana. Već neko vrijeme ne žive zajedno, a brakorazvodna parnica bi trebala biti 2. prosinca 2020. 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana varala Milojka pred kamerama

Milijana je nestrpljiva i želi da se sve što prije okonča. Ispričala je i kako je izgledao njezin rastanak s Milojkom.

- Od Milojka mi nije ništa ostalo osim televizora, koji sam dobila od svoje kume Ilijane Vagić. Kada sam išla po svoje stvari on je želio zadržati taj televizor, ali ja sam mu rekla da on pripada meni - rekla je Milijana, piše Kurir

Milijanu, čini se, ne vežu lijepe uspomene za brak s Milojkom. 

- Neću patiti za Milojkom koji mi je upropastio dio života - rekla je Milijana nedavno u razgovoru za 24sata. Tada je potvrdila i novu romansu. Ljubi imućnog Miloša (61). 

- Ne znam što da kažem. Počeli smo neku priču pa što bude. Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno - rekla je.

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: Ono kad je kolegica bivša manekenka

Najčitaniji članci