Show

Komentari 23

Milijana u iskušenju da prevari dečka (61)? Postala je bliska s producentom filmova za odrasle

Milijana u iskušenju da prevari dečka (61)? Postala je bliska s producentom filmova za odrasle

Bogdanović je ranije rekla kako se u reality došla odmoriti te da joj ne padaju na pamet drugi muškarci. Odlučna je u namjeri da ostane vjerna svom Milošu. No on je pomalo zabrinut...

Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75), koji su slovili za najkontroverniji par na Balkanu zbog razlike u godinama, čekaju prvu brakorazvodnu parnicu. Nakon prekida nije im dugo trebalo da pronađu nove ljubavi. Blizak izvor Božiću za srpske medije otkrio je kako se ne odvaja od susjede koja brine o njemu, a Milijana je javno obznanila kako ima novog dečka, imućnog Miloša (61). 

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana je varala supruga pred kamerama

Otkako je ušla u srpski reality show 'Parovi', Milijana ne prestaje plakati jer joj nedostaje Miloš. Napomenula je kako mu želi ostati vjerna, no srpski Blic piše kako se zbližila s producentom filmova za odrasle, Goranom Stevanovićem Pegijem. Miloš je na to odmah reagirao i oglasio se u emisiji 'Upoznajte parove'. 

- Milijana, nema te, ne znam gdje si. Čiju si majicu jučer prala? Znam da se događa nešto između tebe i još jednog sudionika showa - rekao je očajan Miloš.

- Ljubavi, volim te, nemoj se brinuti - ohrabrila ga je Bogdanović, koja je nakon razgovora bila neraspoložena. 

Milijana je ranije napomenula kako je već dosta dala realityju i da se sada došla u 'Parove' odmoriti. 

- Stavila sam neki svoj cilj, a svi znaju da to moram ispuniti. Ove sezone totalni mir, nezainteresiranost za ukućane. Što se tiče muškaraca, imam potpuno ostvaren san. Imam muškarca koji je uz mene i znam da što god se ovdje događalo ja ću biti s tim čovjekom kad izađem odavde - rekla je. 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci