Obavijesti

Show

Komentari 159

Milijanin otac dobio je zabranu prilaska: Ubit ću tebe i Milojka

Milijanin otac dobio je zabranu prilaska: Ubit ću tebe i Milojka
10

Jako smo razočarani, ne zbog veze nego zbog načina na koji je ona to objavila. Najviše nas bole komentari ljudi. Svi komentiraju da je ona s njim zbog novca, ali zapravo on nema ništa, rekla je Milijanina majka Slađana

VIDEO

Veza Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) i dalje je glavna tema u Srbiji. Par bi se trebao vjenčati 7. rujna, ali Milijanini roditelji nisu oduševljeni tom idejom. 

- Ja ne postojim otkako je ona s njim. Ne spominjite mi tog starca. Jako sam razočaran u kćer - rekao je Milijanin otac, prenosi Informer.

Pokretanje videa...

01:07

Ne može se pomiriti s kćerkinim izborom pa im je čak i prijetio smrću, a Milijane se želi odreći.

- Zamolila sam ga da mi se ne obraća i ne prilazi. Prijavila sam ga i izrečena mu je kazna - rekla je Milijana, a otac je dobio zabranu prilaska 30 dana. 

Baka Dana Bogdanović ispričala je kako se Milijana požalila na ponašanje oca. 

- Navodno joj je rekao: "Ubit ću vas oboje, i tebe i Milojka", pa ga je ona prijavila policiji, ali je tražila da ga ne uhite već samo upozore. 

Za razliku od oca, majka ipak podržava njihovu vezu, ali joj smetaju negativni komentari ljudi. 

- Jako smo razočarani, ne zbog veze nego zbog načina na koji je ona to objavila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentiraju kako on ima novca, da je ona s njim samo zbog toga, ali zapravo on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dvije žene - ispričala je Milijanina majka, Slađana Bogdanović.

Oca, navodno, živcira jer ga svi u mjestu ispituju za vezu njegove kćeri, a veza utječe i na druge članove obitelji.

- Imam i mlađu kćer koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun obitelji. Ja sam majka i Milijani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebala napraviti - dodala je Slađana. 

Osim što planiraju vjenčanje, Milojko i Milijana žele i dijete. Čak su i počeli gledati stvari za bebu, a Milijana je vjenčanicu već kupila. 

.- Posljednjih dana prelistavamo komentare na društvenim mrežama u vezi nas. Uz to se dogovaramo što trebamo raditi oko kuće, svadbe... Kuma već imamo, samo se ja još nisam odlučila za kumu - rekla je Milijana za Blic i pokazala prsten na ruci.

- Mi najnormalnije šetamo gradom, držimo se za ruke. Smatram da smo kao svaki drugi par, samo što je tolika razlika u godinama. Vjerujem da još negdje postoji par s tolikom razlikom samo što ne iznose to javno - objasnila je Milijana. 

NAJDRAŽE IM JE ONO ŠTO NE SMIJU: Ova dva horoskopska znaka će se najčešće upustiti u zabranjene veze

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...