Obavijesti

Show

Komentari 21

Milijunaš unajmljivao bicikle na Korčuli: 'Cure su mu nikakve, mršave. Bolje su na fotkama'

Milijunaš unajmljivao bicikle na Korčuli: 'Cure su mu nikakve, mršave. Bolje su na fotkama'
6

Mogu vam reći da mu nisu nešto ove ženske. Bolje izgledaju na slikama s jahte. Mršave su i nikakve, rekao je čitatelj 24sata nakon što je vidio Dana Bilzeriana s djevojkama kako iznajmljuju bicikle

VIDEO

'Kralj Instagrama' Dan Bilzerian (39) u ponedjeljak je svoju luksuznu jahtu usidrio u Badiji na otoku Korčuli, gdje je za oko zapeo mještanima koji su primijetili kako je kršio zakon. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dan Bilzerian u Hrvatskoj

Pokretanje videa...

Dan Bilzerian plovi Jadranom 01:32

Objektivi su ga snimili kako glisira jet skijem na udaljenosti oko sto metara od obale. Iako je glisiranje strogo zabranjeno 300 metara od obale, čini se kako bogatom Amerikancu ne smeta što bi mogao dobiti novčanu kaznu.

Također, čitatelj 24sata 'ulovio' ga je kako sa svojim djevojkama unajmljuje bicikle na glavnom trgu na Korčuli. Iako ga nije upoznao već je bio u blizini njega, čitatelj nam je ispričao koji je on dojam stekao o multimilijunašu.

- Ne čini mi se bahat, sasvim je normalan. Izgledao mi je pomalo zbunjeno, kao da ne zna gdje je - kaže nam čitatelj.

Bilzerian na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje snimke iz privatnog života pa je tako dijelio i kako se provodi u Hrvatskoj. Na većini fotografija i snimki nalaze se njegove djevojke koje je poveo sa sobom na putovanje. Iako su u njegovom društvu većinom supermodeli, našem čitatelju one nisu privukle pažnju. 

- Mogu vam reći da mu nisu nešto ove ženske. Bolje izgledaju na slikama s jahte. Mršave su i nikakve - rekao je čitatelj. 

Nakon što su Dan i djevojke iznajmili bicikle, uputili su se na vožnju otokom, a multimilijunaš se čak i fotografirao s obožavateljima na pješčanoj plaži u Lumbardi, naselju na istočnom rtu otoka Korčule. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...