Show

Komentari 62

Milijana ima novog, Milojko je prošlost: Počeli kao ljubavnici, a sad planiraju zajednički život...

Milijana ima novog, Milojko je prošlost: Počeli kao ljubavnici, a sad planiraju zajednički život...

Miljana je s novim dečkom Ivanom Gavrilovićem ljubavnu vezu, kao i onu prošlu, započela u reality showu. S obzirom na to da je on tada još uvijek bio u braku, s Miljanom je pred kamerama varao suprugu Marinu

Miljana Bogdanović (23), zvijezda srpskog reality showa 'Parovi', našla je novog dečka nakon što se u prosincu prošle godine razvela od Milojka Božića (76). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Miljana je s novim dečkom Ivanom Gavrilovićem (53) ljubavnu vezu kao i onu prošlu, započela u reality showu. S obzirom na to da je on tada još uvijek bio u braku, sa sadašnjom djevojkom Miljanom pred kamerama je duže vrijeme varao suprugu Marinu s kojom ima dvoje djece. Srpski pjevač krajem svibnja potpisao je papire za razvod braka te rekao da s Miljanom planira život izvan showa. 

To su kasnije potvrdile i njezine objave na Instagramu na kojem, nakon Milojka, redovito objavljuje ljubavne fotke s dečkom Ivanom. 

Podsjetimo, Miljana je postala popularna nakon kontroverznog braka s Milojkom Božićem od kojeg je tada bila mlađa 53 godine.

Vjenčali su se u rujnu 2019., no njihova ljubav nije dugo potrajala. 

Miljana je nakon raspada njihovog braka rekla kako je otkrila da kroz život uvijek treba imati rezervu. Što je kasnije i dokazala.

- Svi misle da sam kriva za raspad braka, ali ne znaju da je Milojko samo čekao da se ovako nešto dogodi. On me nekoliko puta nagovarao da potpišem papire u razvod, ali ja uvijek moram imati rezervni plan. Pričekala sam da vidim u kojem smjeru će se kretati moj život, a onda sam upoznala sadašnjeg dečka. Tek kada sam sebe osigurala, napravila sam ono što je Milojko i tražio. Potpisala papire - rekla je Miljana koja je poslije Milojka bila u vezi s Milošem (61).

POGLEDAJTE VIDEO:

Izgleda da je Miljana odlučila dati priliku 'mlađim dečkima' s obzirom na to da je između nje i sadašnjeg dečka Ivana samo 30 godina razlike. 

Najčitaniji članci