Obavijesti

Show

Komentari 24

Miljenik žena Luka smršavio 85 kila: 'Sve se može kad se hoće'

Miljenik žena Luka smršavio 85 kila: 'Sve se može kad se hoće'
8

Fokusom, napornim radom, odricanjima i motivacijom do postignutog cilja. Sve se može kad se hoće, napisao je Luka ispod fotografije koju je objavio na društvenim mrežama...

VIDEO

Finalist 'Života na vagi', Luka Smoljo (27), još jednom se pohvalio slikom na kojem je gubitak kilograma i više nego vidljiv. Kada je ušao u reality show Luka je imao 149.8 kila, a na posljednjem vaganju čak 64 kilograma manje. 

- Fokusom, napornim radom, odricanjima i motivacijom do postignutog cilja. Sve se može kad se hoće - napisao je Luka ispod fotografije koju je objavio na društvenim mrežama.

- Svaka čast Luka, predivna si osoba - napisala je jedna pratiteljica. Luka je skupio pozamašan broj obožavateljica nakon sudjelovanja u showu. Nedavno je rekao kako se ne može nikako naviknuti na to da mu žene govore kako je zgodan. 

- Volim svakakve žene, ne mogu sad točno odrediti što mi se sviđa - rekao je Luka uz osmijeh voditeljici Marijani Batinić (37), koja mu je rekla da je osvojio i titulu najljepšeg osmijeha u showu.

No, još nije pronašao djevojku jer je bio zauzet vježbanjem i gubljenjem kilograma kako bi došao u što boljem izdanju u finale showa, što je i dokazao.

- Kad sam se prijavio, nisam ni slutio kako ću završiti u finalu. Ponosan sam na sve kandidate, a Alen je zasluženo pobijedio. Finale je prošlo odlično iako sam jedva čekao da se sve završi. Ostvario sam svoj cilj - otkrio nam je Luka, kojemu su roditelji, nakon što se pojavio ispred obiteljske kuće, pomislili da je bolestan.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu