Show

Komentari 33

Milla Jovovich i Mario Lopez 'grickali' su odrezano stopalo

Milla Jovovich i Mario Lopez 'grickali' su odrezano stopalo

Glumica, koja u novom filmu 'Resident Evil: Osveta' ubija zombije, pozirala je u društvu voditelja Maria Lopeza pretvarajući se kako jede odrubljeno stopalo

U petom nastavku filma 'Resident Evil: Osveta' glumica u ulozi Alice spašava Zemlju od zombija ljudoždera. Nakon nedavne svjetske premijere 3D spektakla u Tokiju, Milla Jovovich (36) u Hollywoodu je dala TV intervju voditelju Mariu Lopezu.

Na pozornici se mogao vidjeti šokantni rekvizit: odrubljeno stopalo. Držeći ga u rukama, Milla i Lopez su se pretvarali kako ga jedu nakon čega su prasnuli u smijeh.

- Jedem odrezano stopalo s ubojicom zombija Millom Jovovich - napisao je Lopez na Twitteru.

Glumica u petom nastavku popularne sage nastoji uništiti smrtonosni T-virus koji hara Zemljom. Progoni odgovorne za izbijanje epidemije, kreće u potjeru od Tokija do New Yorka, Washingtona i Moskve i prisiljena je boriti se kako bi preživjela.

- Snimanje je bilo velika avantura. Uvijek je sjajno vratiti se u taj nevjerojatan, fantastičan, čaroban svijet. Alice sada jako dobro poznajem. Znam kako će reagirati, što će učiniti, a što neće. Postala je velik dio mog života, kako ja rastem tako i ona raste - izjavila je glumica ranije ovog mjeseca i dodala da su scene borbe koje je snimila u tom filmu najizazovnije koje je ikada snimila.

Milla je u braku s Paulom W.S. Andersonom (47), redateljem filma Resident Evil. Par se upoznao tijekom snimanja prvog nastavka filma. Redatelj ju je zaprosio 2003. godine, a vjenčali su se šest godina kasnije. U studenom 2007. godine, dobili su kći Ever.

Najčitaniji članci