Show

Komentari 15

Ministarke tekst pjesama čitale s mobitela, a mikrofon ih zezao

Ministarke tekst pjesama čitale s mobitela, a mikrofon ih zezao

Duet koji čine Jovana Pajić i Sandra Čaprić pojavile su se u pripijenoj i dekoltiranoj odjeći, a osim svojih hitova otpjevali su i neke domaće poput 'Da li znaš da te ne volim' i 'Soba 23'

Ni pretposljednja večer Rujanfesta nije mogla proći bez folk tonova. Tako su na Bundekovom extra stageu publiku zabavljale srpske 'Ministarke' koje su još prije pet godina snimile pjesmu 'Uno Momento' sa splitskom pjevačicom Severinom (47). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Jesmo spremni? Joj, koliko vas ima - izjavile su Ministarke prije samog koncerta kojeg su otvorile s pjesmom 'Voli me'. Nekoliko stotina tinejdžera glasno su pjevali njihove najpoznatije hitove poput 'Boing 747', 'Zauzeto' i 'Mesec dana'.

Zagreb: Koncert Ministarki na Rujanfestu

Duet koji čine Jovana Pajić i Sandra Čaprić pojavile su se u pripijenoj i dekoltiranoj odjeći, a osim svojih hitova otpjevali su i neke domaće poput 'Da li znaš da te ne volim' i 'Soba 23', no riječi pjesama čitale su s mobitela. 

Zagreb: Koncert Ministarki na Rujanfestu

Osim problema s tekstom pjesama, Čaprić nije radio mikrofon, a zatim su se u publici žalili na buku jer je ozvučenje bilo dosta jako pa su neki obožavatelji morali začepiti uši. Nakon što su riješile problem s mikrofonom, duet je ispunjavao glazbene želje te se fotografirale s obožavateljima. 

Pola sata nakon početka koncerta 'Ministarki', na fest stageu svoj koncert započeo je glazbenik Petar Grašo (43). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci