Obavijesti

Show

Komentari 195

Mirjana gola pred Ervinom, a on gleda kako ga cure tračaju

Mirjana gola pred Ervinom, a on gleda kako ga cure tračaju
6

Djevojke u kući sasvim su promijenile mišljenje o Ervinu. On je pred Barbarom i Stefani priznao da bi spavao s Mirjanom. Rekao je i da je spavao s 500 žena

VIDEO

Prvo je Ervin rekao Ivoni i Barbari da je spavao s 500 žena, a dao je naslutiti i kako bi spavao s Mirjanom. Šokirana Barbara nakon toga je razgovarala sa Stefani i Ervinom te su ga njih dvije natjerale da im prizna da bi spavao s Mirjanom.

- Znači, ti bi spavao s Mirjanom dok sam ja u istoj kući, a ja ti se sviđam - pitala ga je u nevjerici Barbara, a Ervin je, kao i obično sramežljivo, rekao da bi, jer on je kod tih stvari naprosto takav.

Rekao je i da je on navikao često se seksati i da bi se mogao suzdržati jedino ako baš ne bi bilo nikoga za seks. Ipak, rekao je da je dosad imao samo jednu curu koju nikada ne bi prevario, a Barbari je rekao da mu je ona u istoj kategoriji te kada bi bili zajedno da nju ne bi varao.

Screenshot

Stefani je zaključila da je ona to sve još ranije shvatila, a Barbara je bila vidno šokirana. Splićanka je tada još rekla da joj je drago što sad to ljudi vide i vani jer će se neka cura kasnije, kada izađu iz kuće, zamisliti nad tim hoće li biti s Ervinom. Također, rekla mu je i da joj je jako pao u očima te da se nije pokazao kao iskrena osoba.

Ervin se na to sve samo smješkao.

Mirjana i Ervin sami u kraljevskim odajama

Nešto kasnije, vladarica Mirjana pozvala je Ervina da joj se pridruži u njezinim odajama. Tamo im je Veliki Brat dao mogućnost da gledaju Ivonu, Barbaru i Zoricu u ispovjedaonici. Njih tri prvo su komentirale Mirjaninu vladavinu te kako se ne žele družiti s njom jer im nikako 'ne leži'. Zorica je također spomenula i incident koji se izgleda dogodio ranije toga dana.

- Žao mi je što sam ju pljunula, jer moja pljuvačka ne zaslužuje da završi na nekome takvom - rekla je.

Nakon toga, Veliki Brat ih je pitao što misle o tome što im je Ervin ranije ispričao, o tome kakav je ženskaroš i da bi spavao s Mirjanom.

Ivona i Barbara su još bile u šoku zbog njegovih izjava, a Zorica je samo rekla da ju tako nešto ne može iznenaditi jer to nije ništa novo i muškaraca kao Ervin ima koliko hoćeš. 

Mirjana i Ervin sve su to gledali, a na Sarajliji se vidjelo da mu nije baš drago što to čuje, a pogotovo je izgledalo da mu se ne sviđa kada su cure pričale o tome kako se seksao sa Stefani dok je u istoj kući bila Barbara u koju je već navodno bio zaljubljen. Cure su primijetile i da je ta njegova stidljivost izgleda samo gluma, a zaključile su kako bi, da je očajan spavao i sa Zoricom, a i sa Vesnom.

UPOZORENJE! VIDEO NIJE ZA MLAĐE OD 18! POGLEDAJTE KAKO ERVIN SLUŠA DOK GA TRAČAJU, A MIRJANA SE GOLA KUPA IZA NJEGA. VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Ervin je sve to napeto gledao, a onda smo vidjeli kako se Mirjana potpuno gola vratila iz WC-a i ušla u kadu iza njega. Ervin ju nije odmah primijetio. Ipak, malo kasnije se okrenuo i kada ju je vidio, samo se nasmiješio.

Barbara je još rekla kako ju je šokiralo kada joj je Ervin rekao da on kada izađe van pokupi 30 ili 40 brojeva i da se sljedeći dan ne sjeća čiji su to brojevi te da mu je mana što iskorištava žene. Zapitala se i koliko je iskren bio kada joj je rekao da nju ne bi iskoristio, a pogotovo jer je to pričao dok je Stefani bila s njima.

- Što to znači onda, nju si iskoristio, a mene ne bi iskoristio - zapitala se Barbara.

Zorica je imala kratak komentar na to.

- To je ono što sam vam ja rekla. Svugdje mu je ljepše nego u gaćama - zaključila je i dodala da će on ostati 'suhog đokice' kada izađe van iz BB-a jer će ga sve djevojke odbiti zato što cure ne žele biti samo broj.

U ponedjeljak tiskano izdanje 24sata donosi TOP listu honorara reality zvijezda. Saznajte tko zarađuje 700, a tko više od 120.000 kuna za život pred kamerama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 195

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album