Show

Komentari 21

Mirna Berend ponovno je ostala bez doma: 'Grade moj voljeni...'

Mirna Berend ponovno je ostala bez doma: 'Grade moj voljeni...'

Sve smo jučer ostavili iza sebe, slomljeno. Još jednom ćemo mi opet dignuti grad iz pepela. Ima snage u nama, govori bivša voditeljica Mirna Berend

Bivša HRT-ova voditeljica Mirna Berend (54) jedno je vrijeme živjela u Zagrebu, ali se ovog proljeća, kada je započela pandemija, nakon 20 godina vratila u rodni grad - Petrinju. Kuću, koja je stradala u Domovinskom ratu, obnovila je vlastitim rukama i preselila se.

POGLEDAJTE VIDEO: Uplakani stanovnici razrušenih sela

Mirna je u strašnom potresu koji je u utorak nešto iza podneva pogodio Petrinju, Sisak i okolicu po drugi put izgubila dom. Obratila se prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama.

- Sve smo jednom ostavili iza sebe, nakon rata. Grade moj voljeni i predivni. Sve smo jučer ostavili iza sebe, slomljeno. Još jednom ćemo mi opet dignuti grad iz pepela. Ima snage u nama. Sva vaša pomoć je naša snaga. Svi vaši pozivi su jedno veliko srce. Hvala vam na svemu - napisala je Mirna. 

Kada je 1995. godine ušla u svoju oslobođenu Petrinju, zatekla je samo pročelje svoga doma i drvo koje je raslo u dvorištu. 

- Bilo je to toliko bolno da sam tada rekla da se više nikada neću ovdje vratiti. Doista, nikada više autom nisam krenula prema ovom kraju - rekla je ranije Mirna za RTL Exkluziv

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj koja je izgubila svoj dom

Najčitaniji članci