Obavijesti

Show

Komentari 1

Mirna iz 'Savršenog' još solira, a izgled je potpuno promijenila

Mirna iz 'Savršenog' još solira, a izgled je potpuno promijenila
5

Zagrepčanku su gledatelji svojedobno proglasili za miss simpatičnosti, što joj je, priznaje, imponiralo. Iako je otad promijenila svoj imidž, obožavatelji je i dalje prepoznaju na ulici

VIDEO

Zagrepčanka Mirna Gostinski (25) prije dvije godine osvojila je srca gledatelja kada se pojavila u prvoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni'. Tada je otkrila kako je uvijek spremna za neku akciju, glasna je i voli puno pričati. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mijo Matić je bio 'Gospodin Savršeni'

Pokretanje videa...

01:29

Za sebe kaže kako je poštena i radišna te flegmatična osoba. Kod muškarca joj je najvažniji karakter, dobar smisao za humor i dobrota. Ono što nikada ne bi oprostila je prevara. Nada se kako onome koji joj se svidi neće biti previše naporna i željna pažnje jer kako u šali kaže - sve su žene dosadne kad se zaljube. Mirna svojeg 'Gospodina Savršenog' još uvijek nije pronašla. 

- Ne, nisam pronašla svog gospodina savršenog, a i iskreno sad imam vremena, malo ću uživati, odmarati, putovati pa kad se dogodi, dogodi. Nije žurba - rekla je za RTL.

Mirna iz 'Savršenog' je nakon showa postala neprepoznatljiva
Mirna iz 'Savršenog' je nakon showa postala neprepoznatljiva

U showu nije osvojila srce Gorana Jureneca (39), ali je sklopila nova prijateljstva. Tvrdi kako je ostala u kontaktu s nekim djevojkama. Mirnu su gledatelji svojedobno proglasili za miss simpatičnosti, što joj je, priznaje, imponiralo. Iako je otad promijenila svoj imidž, obožavatelji je i dalje prepoznaju na ulici. 

- Da, ajme, imam osjećaj da će me taj nadimak pratiti još neko vrijeme! Iako, iskreno prošle su već dvije godine i ja sam se dosta promijenila - nosim naočale, imam kratku i svijetlu kosu, ali ima ljudi koji me i dalje prepoznaju - rekla je Mirna. 

Trenutačno radi kao konobarica u jednom zagrebačkom kafiću, a tvrdi kako se u show poput 'Braka na prvu' ne bi prijavila. 

- Moj život nakon 'Gospodina Savršenog' se i nije nešto puno promijenio i dalje sam to ja mala razigrana djevojčica, a to mi je i najvažnije. Iskreno, ovaj show mi je puno pomogao da upoznam sebe pa je zasad moj odgovor da ne bih išla u 'Brak na prvu', ali Bože moj, nikad se ne zna, sve se može promijeniti - zaključila je Gostinski. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin