Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Miroslav Škoro: 'Rastužuje me odlazak mladih iz Slavonije...'

Ta je pjesma na tragu mojih najboljih pjesama kao što su 'Ne dirajte mi ravnicu' ili 'Zašto lažu nam u lice'. Ona pokušava govoriti o problemu bijele kuge koji nas sve rastužuje i na neki način upozoriti narod i motivirati one koje nešto mogu da to promijene, rekao je pjevač

Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
37 komentara

Nakon što je u Frankfurtu imao koncert prvi put nakon operacije srca, Miroslav Škoro (56) predstavio je i novi spot za pjesmu 'Alaj volim ovo sve'. Pjesma govori o sve češćem problemu današnjice, a to je odlazak mladih iz Slavonije. 

- Ova je pjesma nastala spontano, kao što nastaju sve pjesme. Svi smo svjesni problema oko nas, a ja najčešće probleme procesuiram kroz pjesmu - rekao je za Večernji list. 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Ljudi su je odmah prihvatili jer govori o nečem s čim se suočava cijela država, a posebice Slavonija. Ta je pjesma na tragu mojih najboljih pjesama kao što su 'Ne dirajte mi ravnicu' ili 'Zašto lažu nam u lice'. Ona pokušava govoriti o problemu bijele kuge koji nas sve rastužuje i na neki način upozoriti narod i motivirati one koje nešto mogu da to promijene - dodao je Škoro.

OPORAVLJA SE Škoro: Zaustavili su mi srce na sat vremena i spasili mi život

Prije dva mjeseca glazbenik je završio u zagrebačkom KB Merkuru zbog određenih srčanih problema nakon čega je bio podvrgnut operativnom zahvatu.

Slavko Midzor/PIXSELL | Autor: Slavko Midzor/PIXSELL Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

- Slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim. Ispričavam se svim organizatorima i publici, jer je puno nastupa odgođeno ili otkazano. Na žalost, toga će biti još. Trenutačno nisam u stanju biti samostalan - rekao je Škoro nakon operacije u kojoj mu je zaustavljeno srce na više od sat vremena te su mu doktori ugradili četiri premosnice. 

 

Naši partneri pišu
Message