Obavijesti

Show

Komentari 11

Miroslav Škoro: Tri sam se puta vjenčao s Kim Ann

Miroslav Škoro: Tri sam se puta vjenčao s Kim Ann
4

Kao dječak se odljubio čim bi djevojke primjetile da mu se sviđaju. Smatrao je da su osjećaji prava privatna stvar, a kad su ga skužile bilo ga je sram

VIDEO

Škoro se u mladu odvjetnicu Kim Ann Luzaich zaljubio 1988. na zabavi u Pittsburghu gdje je svirao s tamburašima, i to vidjevši je s leđa. Nije ništa poduzeo nego je ona prišla njemu. Počeli su se družiti, ali on se ubrzo morao vratiti u Hrvatsku. Kim mu je nakon nekoliko mjeseci došla u posjet i veza je postala ozbiljna.

24sata: Je li 48. godina pravo vrijeme za autobiografiju? Još je svašta pred vama.
Čovjek može i treba pisati kad god hoće, ako ima što za reći. Recimo da se meni u 48 godina dogodilo više nego nekome u 100. S druge strane, pisanje autobiografije u mojim godinama može izgledati narcisoidno, ali želio sam pojasniti neke stvari, razbiti predrasude i napisati nešto o ljudima, događajima i prostorima koji su od mene napravili Škoru.
24sata: Stil vam je lagan i duhovit. Možemo li od vas očekivati još koju knjigu?
Predamnom je pisanje doktorske disertacije, ako Bog da. Nedavno sam napisao priču, pokazao je prijatelju redatelju i možda ćemo je, na njegov prijedlog, razviti u scenarij za film.
24sata: Jeste li kao dječak maštali da ste se rodili u bogatijoj obitelji i mislite li da biste tad bili puno drugačiji čovjek?
Svi smo mi određeni genetski i sociološki. Visinu, kosu, boju očiju, pa i čak sklonost boleštinama su nam dali roditelji, dok nas okolina oklikuje i ponekad ima presudan utjecaj na to kako ćemo ispasti. Volim reći kako bih kokodakao da su me nakon rođenja zatvorili na pet godina u kokošinjac. Kao klinac sam maštao samo o gitari, ali bih sigurno ispao drugačiji da sam odgojen u drugim uvjetima. Meni se sviđa ovo moje.
24sata: Na čemu ste najviše zahvalni majci, ocu i djedovima koji su vas oblikovali?
Naučili su me da mislim svojom glavom i razlikujem dobro od zla. Tome i ja učim klince.
24sata: Kao dječak se odljubili čim bi djevojčica primjetila vaše osjećaje. Zašto?
Jer sam mislio da su moji osjećaji moja privatna stvar i kada bi provalili moju konspiraciju, onda to više nije bilo to, a i bilo me sram.
24sata: Tko je kome prvi prišao, vi supruzi Kim Ann ili ona vama i kako ste se uopće sporazumijevali na početku, dok je vaš engleski bio loš a njen hrvatski još gori?
Pa dobro, moj engleski nije bio baš toliko loš, ali jedno je sigurno: Kimica je prva prišla meni, a za početak veze je zaslužan Joe Perozich koji ju je doveo za ruku i rekao: Evo, ona se želi upoznati s tobom, a ja sad odoh jesti!
24sata: Kako to da ste se tri puta ženili?
S mojom Kim prvo sam se vjenčao u Hrvatskoj kod matičara, pa u crkvi, a onda i kod nje u Americi. Ta mračna i skrivana tajna sad je izašla na vidjelo i sigurno će baciti u sjenu sve ljubavne nedaće i spletke raskalašenih hrvatskih celebritija. Neka, tako mi i treba!
24sata: Biste li radije da vam kćer Ivana i sin Matija odu na estradu ili u političare?
Ja bih da mi djeca budu zdrava i sretna, a neka rade ono što vole. Nisu poslovi loši, ljudi su ti koji upropaste i sebe i poslove.
24sata: Zašto ste ušli u politiku, a zašto ste je napustili?
Ušao sam zato da budem koristan, a izašao zato jer sam vidio da je sve posloženo tako da koristan ne možeš biti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu