Show

Komentari 6

Misica ostavila luksuzan život i vratila se na selo: Pokrenula biznis od nule, prodaje maslac

Misica ostavila luksuzan život i vratila se na selo: Pokrenula biznis od nule, prodaje maslac

Kad je došla u Ganu s dvoje male djece, rođaci su joj pomagali donoseći im hranu. Kako su lokalci živjeli od proizvodnje shea maslaca, i Hamamat se posvetila tom poslu

Briga o sebi uključuje i pranje odjeće, napravite to sa stilom, napisala je Hamamat Montia (34) iz Gane, koja je 2016. bila Miss Malajke, a potom i Miss Gane. Iako su joj predviđali uspješnu karijeru, Hamamat je shvatila da luksuzan život u gradu nije za nju pa se vratila u selo u kojem je odrasla i započeti novi život. 

Razvela se od supruga s kojim ima dvije kćeri i imala je financijskih problema jer nije zarađivala dovoljno pa je odlučila otići na selo. U Gani su joj rođaci pomagali pa su joj donosili hranu, a na ružne komentare dotadašnjih prijatelja iz gradova nije se obazirala.

S obzirom na to da su mnogi mještani živjeli od proizvodnje shea maslaca, i ona se bacila u taj biznis i pokrenula vlastiti posao. Brend je nazvala Hamamat African Beauty. Sada ručno proizvode karite maslac, a zbog uspjeha posla, ponovno je i u modelingu. Na Instagramu je prati više od 1,1 milijun ljudi, a nedavno je rodila treće dijete. 

Pokazala je kako kupa bebu pa su je u komentarima napali. 

- Da napraviš to ovdje, brzo bi ti socijalna služba pokucala na vrata prijeteći da će ti oduzeti dijete - napisala je jedna pratiteljica, a s njome se mnogi nisu složili: 

- Ti ne razumiješ, ne radi mu ništa loše što ga je oprala. 

'Moje dijete uživalo je u tradicionalnom kupanju u vruće poslijepodne. Ispisivanje naše povijesti počinje kada dobijemo djecu', napisala je misica. 

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES CELZIJUS PROBILA OGRADU NA TRKAČOJ STAZI

Najčitaniji članci