Show

Komentari 13

Mišina supruga otkrila: 'Ipak nema upalu pluća, brzo ide kući, a uskoro se vidimo na Poljudu!'

Mišina supruga otkrila: 'Ipak nema upalu pluća, brzo ide kući, a uskoro se vidimo na Poljudu!'

Lidija Kovač je objasnila kako su glazbenoj legendi postavili pogrešnu dijagnozu, te istaknula kako se sada osjeća dobro i uskoro izlazi iz bolnice. Zahvalila se na podršci i istaknula da mu to puno znači

Legendarni glazbenik Mišo Kovač (80) u srijedu je ponovno završio u bolnici. Dijagnosticirali su mu upalu pluća te ga smjestili na pulmološki odjel, a sada se o pjevačevom zdravlju oglasila njegova supruga Lidija

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj Mišo je prije par dana primljen na odjel pulmologije KBC-a Split s dijagnozom suspektne upale pluća za koju se kasnije ispostavilo da nije istina tako da moram s radošću potvrditi da Mišo nema upalu pluća, osjeća se dobro te će nakon terapije antibioticima biti pušten kući - rekla je Lidija za portal Dalmacija danas.

storyeditor/2021-11-17/PXL_290916_14311766.jpg

- Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk, puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu - poručila je Mišina supruga.

Podsjećamo, Mišo je nekoliko dana imao povišenu temperaturu, te ga je u sriejdu Hitna pomoć iz kuće u Strožancu prebacila su ga na splitske Firule. Pjevač je negativan na koronu, a njegova kći Ivana u petak je za Story potvrdila da je Mišo dobro.

Najčitaniji članci