Show

Komentari 17

Mislav Oršić i supruga Suzana znaju se još iz srednjoškolskih dana, a zajedno imaju i dva sina

Mislav Oršić i supruga Suzana znaju se još iz srednjoškolskih dana, a zajedno imaju i dva sina

Mladi Dinamovac dugogodišnju djevojku Suzanu oženio je u prosincu 2018. godine. Upoznali su se u srednjoj školi, a zajedno su već više od 10 godina

Mislav Oršić (28) bio je jedna od svijetlih točaka sinoćnjeg poraza u osmini finala Europskog prvenstva protiv Španjolske. U dobru i zlu, u pobjedi i u porazu, najveća podrška već 13 godina mu je supruga Suzana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upoznali su se kao zaljubljeni srednjoškolci,  a u braku su od 2018. godine, kada su se oženili u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Iste godine dobili su sina Manuela, a u veljači ove godine sretni par dobio je i drugog sina.

- Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem - rekao je Oršić jednom prilikom za Jutarnji list.

Samozatajna Suzana ne pojavljuje se često u javnosti, a profili na društvenim mrežama su joj zaključani. Mislav ipak ponekad objavi zajedničke fotke uz romantične komentare.

Ona je za njim išla u Italiju, Kinu, Južnu Koreju, a kako je Oršić svojedobno rekao, Suzana je organizirala cijelo vjenčanje jer se on bolje snalazi na terenu.