Show

Komentari 115

Miss Belgije pala na pozornici, kroz rukav joj izletio grudnjak

Miss Belgije pala na pozornici, kroz rukav joj izletio grudnjak

Samo sam morala ustati, kao što često morate u životu, rekla je Celine nakon što se snimka proširila društvenim mrežama. Unatoč padu, Celine je osvojila titulu Miss Belgije

Miss Belgije Celine Van Ouytsel (23) izgubila je ravnotežu dok je šetala na pozornici na natjecanju u subotu. Prilikom pada grudnjak joj je ispao kroz rukav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Celine se nije obeshrabrila već je ustala i nastavila hodati s osmijehom, zbog čega je dobila brojne komplimente na društvenim mrežama. 

- Samo sam morala ustati, kao što često morate u životu - rekla je Celine nakon što se snimka proširila društvenim mrežama. 

Celine je bila favoritkinja subotnjeg natjecanja i opravdala je tu ulogu usprkos padu. Misica koja je vlasnica diplome prava proglašena je pobjednicom, a titulu je naslijedila od Elene Castro Suarez.

- Moj san se ostvario. Teško mi je za povjerovati, ali ja sam vaša Miss Belgije 2020. Jako sam sretna, oduševljena i zahvalna. Hvala svima koji su me podržali na putu do krune. Toliko sam motivirana da počnem ovu godinu kao misica. Ne mogu vam opisati osjećaj. Dat ću sve od sebe da budem što bolja. Vjerujte u sebe i nikad ne odustajte - napisala je Celine na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci