Show

Komentari 7

Misteriozna smrt u Bangkoku: Tijelo zečice našli su u liftu...

Misteriozna smrt u Bangkoku: Tijelo zečice našli su u liftu...

Još uvijek nema osumnjičenih iako su kamere u zgradi sve snimile. Muškarac je nosio Thitim, stavio ju na pod u liftu i otišao. Rekao je da je manekenku sreo na događaju na kojemu su oboje radili...

Playboyeva zečica Thitim Noraphanpiphat u utorak je pronađena mrtva u liftu u jednoj zgradi u Bangkoku, prenosi Daily Mail. Bilo joj je samo 25 godina, a policija još uvijek istražuje okolnosti smrti.

Policija ne želi javno iznositi detalje jer još uvijek čekaju rezultate obdukcije koji će utvrditi uzrok smrti. Na tijelu nisu bile vidljive ozljede.

Još uvijek nema osumnjičenih iako su kamere u zgradi sve snimile. Naime, muškarac je nosio Thitim, stavio ju na pod u liftu i otišao. Policiji je rekao da je manekenku sreo na događaju na kojemu su oboje radili. Nosio ju je kod sebe doma jer je bila previše pijana da bi mu rekla adresu na kojoj živi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže muškarac, kojem se nije javno objavio identitet, Thitim se onesvijestila, a on ju je stavio u svoj krevet da odmori te nazvao njezine prijatelje da dođu i pokupe ju. 

- Neću pobjeći jer sam nevin. Možda se volim šaliti, ali ja sam džentlmen. Nisam joj ništa učinio - rekao je muškarac kojeg je policija naposljetku pustila. Trenutačno se čekaju daljni rezultati istrage.

Thitim je ove godine bila svrstana u top 40 Playboyevih zečica na Tajlandu. Na društvenoj mreži ju je pratilo 75.000 ljudi, koji su se zaprepastili njezinom preranom smrću. 

Najčitaniji članci