Obavijesti

Show

Komentari 71

Mlađe je slađe: Demi Moore (55) ljubi Nicka Jonasa (25)?

Mlađe je slađe: Demi Moore  (55) ljubi Nicka Jonasa (25)?
1

Par ne želi da njihova veza još postane javna, s obzirom da su Demine prošle romanse, uključujući onu s glumca Ashtonom Kutcherom, podigle mnogo medijske prašine

VIDEO

Demi Moore (55) poznata je po tome da uglavnom preferira mlađe muškarce, a to je još jednom potvrdila odabirom novog partnera. Kako javlja RadarOnline, zvijezda filmova 'Duh' i 'Striptiz' u vezi je s trideset godina mlađim glazbenikom Nickom Jonasom (25). Zanimljivo, navodno ih je spojila Demina kći Rumer Willis (29).

- Rumer zna da Demi privlače mlađi muškarci pa je, s obzirom na to da je Nick solo i da ima iskustva sa zrelijim ženama, zaključila da bi mu se mogla svidjeti njezina mama - rekao je dobro obaviješten izvor.

 

#AmericanWay @inkglobal @_chris_sorensen

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Par ne želi da njihova veza još postane javna, s obzirom da su Demine prošle romanse, uključujući i onu s glumca Ashtonom Kutcherom (39), podigle mnogo medijske prašine.

Demi se nakon osam godina braka 2013. godine razvela od Kutchera. Iz trinaestogodišnjeg braka s glumcem Bruceom Willisom (62) ima kćeri Rumer (29), Scout (26) i Tallulah (23), a prvi suprug bio joj je glazbenik Freddy Moore.

Podsjetimo, glumicu su prošle godine tužili roditelji mladića Edenilsona Stevena Vallea, koji se u srpnju 2015. utopio u bazenu njezine vile u Los Angelesu. Nesreća se dogodila na privatnoj zabavi, a glumica je bila izvan grada u to vrijeme. 

Valleovi roditelji, Jorge i Marija, zahtijevali su odštetu veću od 25.000 dolara (oko 155.000 kuna) jer su smatrali da glumica također snosi odgovornost . Na kraju se obitelj Valle uspjela se nagoditi s holivudskom glumicom, ali nije poznato koliku svotu novca im je ona dala.

- Obje strane su se sporazumno dogovorile i zatražile od suda da odbaci slučaj - kaže Demin odvjetnik.

Instagram


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama