Obavijesti

Show

Komentari 32

Mlađa sestra o Juliji Roberts: 'Govorila mi je da sam debela'

Mlađa sestra o Juliji Roberts: 'Govorila mi je da sam debela'
3

Kad potječete iz obitelji jako, jako lijepih ljudi, to je zastrašujuće, izjavila je Nancy te dodala kako joj odrastanje uz zvijezdu filma 'Zgodna žena' nije bilo lako

VIDEO

U svom prvom intervjuu za medije, Nancy Mote (37), progovorila je o svojoj borbi s depresijom i pretilošću, a za The Sun je otkrila da je i njezina slavna polusestra Julia Roberts (45) često imala pogrdne komentare o njezinoj težini. 

- Kad potječete iz obitelji jako, jako lijepih ljudi, to je zastrašujuće  - izjavila je Nancy te dodala kako ju je odrastanje uz zvijezdu filma 'Zgodna žena' natjeralo da spozna kakva je osoba iznutra, te da se što manje obazire na svoj vanjski izgled. 

- Većinu svog života provela sam osuđujući samu sebe zbog svoje težine - rekla je Nancy te otkrila da je najviše težila 127 kilograma te da se zbog toga osjećala kao sramota za Juliju. 

Nakon što je potrošila 20 tisuća funti, to jest 172 tisuće kuna na ugradnju želučane premosnice, Nancy sada ima 69 kilograma. Kaže da je željela biti glumica kao i Julia, ali da joj slavna sestra u tome nije pomogla iako je posao asistentice u produkciji serije 'Glee' dobila zbog Julijine preporuke.

Julia je bila lijepa i popularna i prije nego što se s 18 godina preselila u New York te počela pohađati satove glume. Nancy također tvrdi da su je u školi zlostavljali zbog Julijine uloge prostitutke Vivian u 'Zgodnoj ženi'. Julia joj je navodno stalno govorila da ima previše kilograma te da zbog toga svoju sreću ne treba iskušavati u Hollywoodu. Tvrdi da je njezinu puniju figuru komentirala i tijekom njezine rođendanske zabave. No, bez obzira na to, ona je i dalje išla na audicije, a za to vrijeme je radila kao konobarica, no nakon nekog vremena je shvatila da su joj troškovi života preveliki pa se vratila u Georgiju k majci Betty. 

Unatoč svemu, Nancy se nada da će obnoviti svoj odnos s Juliom. Zaručnik John Dilbeck zaprosio ju je, a vjenčanje planiraju sljedeće godine. Nije sigurna hoće li Julia nazočiti njezinom vjenčanju, no zaključila je da su one ipak obitelj te da vole jedna drugu. 

Međutim, Julia je u svibnju ove godine izjavila da sestri neće doći na vjenčanje jer ne želi da je iskorištava. Osim toga, ni ne sviđa joj se sestrin izbor mladoženje. Glumica je tada rekla i da joj se Nancy zamjerila kad je slike njezine djece prodala tabloidima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina