Show

Komentari 1

Mlađe je slađe! Olivia Wilde i Harry Styles uživaju u Italiji

Mlađe je slađe! Olivia Wilde i Harry Styles uživaju u Italiji

Veza su započeli na snimanju filma 'Don't Worry Darling', nakon što je glumica ostavila dugogodišnjeg zaručnika Jasona Sudeikisa, nije dugo prošlo i Olivia je pjevača upoznala s djecom

Bivši pjevač One Directiona, Harry Styles (27) snimljen je s deset godina starijom djevojkom, glumicom Olivijom Wilde (37) na romantičnom odmoru u Toskani u Italiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografije su snimili obožavatelji, a na njima par zagrljeno šeta ulicom.

- Harry se odmara na plaži u Porto Ercoleu nakon što je završio snimanje filma 'My policeman' u Londonu - rekao je blizak izvor za Page Six.

- Olivia je također provela vrijeme u Londonu s djecom, koju su tamo ostala s tatom Jasonom, dok je ona s Harryjem u Italiji - dodaje izvor.

Olivia je iznenadila javnost kada je raskinula dugogodišnje zaruke s glumcem i producentom Jasonom Sudeikisom (45), par zajedno ima dvoje djece, sina Otisa (7) i kćer Daisy (4).

Podsjetimo, 'šuškalo' se kako su Harry i Olivia 'kliknuli' na setu filma 'Don't Worry Darling'. U studenom prošle godine su ih paparazzi na setu snimili kako razgovaraju i smiju se. Olivia je i redateljica filma, a za strane medije je svojedobno ispričala kako je željela Stylesa u filmu nakon što je vidjela njegovu glumu u akcijskom filmu 'Dunkirk'. 

Najčitaniji članci