Obavijesti

Show

Komentari 1

Mlađe je slađe! Olivia Wilde i Harry Styles uživaju u Italiji

Mlađe je slađe! Olivia Wilde i Harry Styles uživaju u Italiji
6

Veza su započeli na snimanju filma 'Don't Worry Darling', nakon što je glumica ostavila dugogodišnjeg zaručnika Jasona Sudeikisa, nije dugo prošlo i Olivia je pjevača upoznala s djecom

Bivši pjevač One Directiona, Harry Styles (27) snimljen je s deset godina starijom djevojkom, glumicom Olivijom Wilde (37) na romantičnom odmoru u Toskani u Italiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Fotografije su snimili obožavatelji, a na njima par zagrljeno šeta ulicom.

- Harry se odmara na plaži u Porto Ercoleu nakon što je završio snimanje filma 'My policeman' u Londonu - rekao je blizak izvor za Page Six.

- Olivia je također provela vrijeme u Londonu s djecom, koju su tamo ostala s tatom Jasonom, dok je ona s Harryjem u Italiji - dodaje izvor.

Bivši Olivijin zaručnik shrvan je zbog njezine veze sa Stylesom...
Bivši Olivijin zaručnik shrvan je zbog njezine veze sa Stylesom...

Olivia je iznenadila javnost kada je raskinula dugogodišnje zaruke s glumcem i producentom Jasonom Sudeikisom (45), par zajedno ima dvoje djece, sina Otisa (7) i kćer Daisy (4).

25th Annual Critics

Podsjetimo, 'šuškalo' se kako su Harry i Olivia 'kliknuli' na setu filma 'Don't Worry Darling'. U studenom prošle godine su ih paparazzi na setu snimili kako razgovaraju i smiju se. Olivia je i redateljica filma, a za strane medije je svojedobno ispričala kako je željela Stylesa u filmu nakon što je vidjela njegovu glumu u akcijskom filmu 'Dunkirk'. 

Harry Styles on Radio 2