Show

Komentari 0

Mladen Burnać novim filmom izazvao je veliki interes regije

Mladen Burnać novim filmom izazvao je veliki interes regije

Mladen tako sada ljeto provodi na putu, gostujući na mnogim televizijama u regiji. Nedavno je predstavio film i u Sarajevu, u tv show-u 'Konačno petak', kod slavne Maje Miralem

Kantautor Mladen Burnać, izazvao je veliko zanimanje u regiji predstavljanjem dokumentarno-glazbenog filma 'Knjiga poezije' na nedavnoj press konferenciji u Zagrebu.

Zanimljiv art-film govori o nastanku njegovog novog 10-tog albuma, na kojemu su sudjelovali najbolji domaći glazbenici.

Mladen tako sada ljeto provodi na putu, gostujući na mnogim televizijama u regiji. Nedavno je predstavio film i u Sarajevu, u najgledanijem tv show-u 'Konačno petak', kod slavne Maje Miralem (BH TV). U istoj emisiji gosti su bili i Matija Dedić, te glumica Mila Elegović (koji su predstavljali svoje karijere, a koji također gostuju i u Mladenovom filmu). U narednim danima Mladena čekaju gostovanja u Novom Sadu, Podgorici, Tuzli i Ljubljani.

O velikom interesu za film, govori i činjenica da je već dogovoreno prikazivanje tijekom ljeta, na čak više od 30-tak televizija u regiji. To su za sada: 

Hrvatska Radio Televizija, CMC TV, TV Mreža, BH TV Sarajevo, TV Kiss Skopje, BN TV BIH, TV Zapad, RTV Vojvodine, TV Jadran, RTVF BIH Sarajevo, Kanal RI Rijeka,  OTV Zagreb, RTV Crne Gore, RTV USK Bihać, Z1 TV Zagreb, TV TK Tuzla, RTV Bugojno, SB TV Slavonski Brod, TV Prijedor, Slavonska TV Osijek, Alfa TV Sarajevo, TV Šibenik, Varaždinska TV, RTV Herceg- Bosne, Vinkovačka TV, TV 7 Podgorica, RTV Vogošća, RTV Jablanica, Smart TV, RTV BPK,... itd.  Radi velikog interesa makedonskih i slovenskih tv,  film se prevodi se na njihove jezike, a već je preveden i na engleski jezik, jer je prijavljen na više festivala u svijetu. Režiser filma je Marko Dimić.

 

Najčitaniji članci