Obavijesti

Show

Komentari 1

Moby se posipa pepelom, ali 'mulja' oko razlike u godinama

Moby se posipa pepelom, ali 'mulja' oko razlike u godinama
1

Jesu li Moby i Natalie Portman išli na spojeve, je li bilo ičega, zašto se proslavljeni glazbenik dostojanstveno ne udalji od te teme...

VIDEO

Glazbenik Moby (53) u svojim novim memoarima "Then It Fell Apart" tvrdi kako je jedno vrlo kratko vrijeme, kada je on imao 33, a ona 20, bio u vezi s glumicom Natalie Portman (37).

Upoznali su se, piše, nakon koncerta u Austinu, zajedno su partijali po New Yorku, i proveli noć zajedno na Harvardu gdje je Portman studirala.

No, sama glumica tvrdi da su to gluposti te da su samo "kratko i površno bili prijatelji jer sam shvatila da je on bio zainteresiran za mene na način na koji nije bilo primjereno".

Uz to Portman tvrdi da je imala jedva 18 godina, a ne 20.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Moby i Natalie Portman

- Neobično mi je da je to okarakterizirao kao hodanje jer ono kratko što sam ga poznavala pamtim ga kao pomalo ljigavog starijeg muškarca. Uz to, tek sam navršila 18. Zanimljivo je da niti on niti njegov izdavač nisu provjeravali podatke, ili se javili radi provjere i potvrde podatak - oglasila se Natalie Portman.

Ona je, naime, bila obožavateljica njegove glazbe i nakon završetka srednje škole otišla je na njegov koncert, a nakon toga su se, kaže ona, par puta podružili. 

Moby se na to osvrnuo preko svog Instagrama gdje je napisao kako ga je glumičina izjava "zbunila jer su 1999. zaista kratko hodali, a onda godinama ostali prijatelji.

-Sviđa mi se Natalie, poštujem njezinu inteligenciju i aktivizam, ali da budem iskren ne mogu shvatiti zašto bi krivo prezentirala istinu o našoj (istina kratkoj) vezi, koju mogu potkrijepiti i mnoštvom fotografija.

P.S. U potpunosti poštujem to da je Natalie požalila što je hodala sa mnome (i ja bih to vjerojatno požalio) no to ne mijenja našu zajedničku romantičnu povijest - napisao je ali sada se, po novome, ipak posipa pepelom. Ova je objava na Instagramu u međuvremenu uklonjena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt to the royal premiere of Star Wars Episode 1 in 1999 (my senior year of high school)

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Ima to možda veze s time što su gotovo svi komentari na njegovom Instagramu bili negativni i branili Natalie Portman.

- Čak se na slici vidi da drži distancu i da joj je neugodno - napisao je jedan komentator.

Moby je sada odlučio okrenuti ploču. 

- Sada kada je prošlo nešto vremena shvatio sam da je dio kritika na moje uključivanje Natalie Portman u moje memoare utemeljen. Priznajem da je bilo neobzirno da joj nisam javio o čemu ću pisati, nisam mislio na njezinu reakciju. I dalje je cijenim, radi njezine inteligencije, kreativnosti, i aktivizma i mrzim se ako sam nanio bol i stres njezinoj obitelji.

Pokušao sam sve koje sam uključio u knjigu tretirati s poštovanjem, ali nije bilo u redu od mene da im nisam rekao da će biti spomenuti, tako da se ispričavam i Natalie ali i drugima. Također, moram uzeti u obzir i razliku od skoro 14 godina između nas kada govorim o dinamici našeg odnosa, te sam se i prije 20 godina trebao odnositi s više poštovanja prema njoj - napisao je Moby, također na Instagramu.

- Ne trebaš se ti nikome ispričavati, ovako se samo ponižavaš - jedan je od komentara dok drugi kaže kako "i dalje izvrćeš činjenice, između vas je 16 godina razlike, a ne 14, kako da ti se vjeruje".

Portman se, nakon što je negirala vezu za Harper's Bazaar, na tu temu nije javno oglasila.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje