Obavijesti

Show

Komentari 0

Modni tim će u Aquariusu birati najsređenije cure za snimanje

Modni tim će u Aquariusu birati najsređenije cure za snimanje
1

U subotu će u Aquariusu šetati modni "I'M Fashion team" koji će odabrati najbolje sređene djevojke za photoshoot u VIP prostoru klubu, a iste potom ulaze na casting

VIDEO

Odvažne dame profinjenog "nepca" za styling te gospodo koji znate što želite, kako se odjenuti i nositi odjevne kombinacije te pustiti istima da vas nose u beskrajne vikend užitke, klub Aquarius i program "Funhouse" u subotu, 6. travnja vam još jednom s ponosom predstavljaju glazbeno-modni event "I'M Fashion Night Out" fotografa Ivena Mastina. Ako je glazba hrana za dušu, onda je dobar ukus za odijevanje melem za svaku modnu ranu i hrana za svako oko gladno i žedno dobrog stylinga.

Funhouse-ovci još jednom idu preko svake granice, pa tako i ovog puta nagrađuju najupornije i vjerne temi večeri. Djevojke, pokažite zašto vas uistinu zovemo "ljepšim spolom"; zadivite naše "modno oko" iza objektiva, ujedno i domaćina večeri Ivena Mastina, svojim ukusom za dobru odjevnu kombinaciju. Potrudite se i pokažite zašto se osjećate lijepo u upravo u svojoj koži. Zadivite svoje frendice, frajere i sve nas zajedno na podiju, a Funhouse ekipa vam neće ostati dužna. Pošto se radi o drugom po redu "I'M Fashion Night Out" eventu u režiji Funhouse ekipe i pod "dirigentskom palicom" Ivena Mastina, i ovoga puta vas očekuju bogate nagrade.

Između ostalog, najljepše odjevene djevojke biti će odabrane na licu mjesta i pozvane u VIP dio kluba Aquarius gdje će sasvim besplatno imati photoshoot. Savršeno, zar ne? Princip nagradne igre je zapravo jednostavan.

U subotu će floorom kluba Aquarius šetati, incognito naravno, modni "I'M Fashion team" koji će odabrati najbolje sređene djevojke za trenutni photoshoot u VIP prostoru kluba, a iste potom ulaze na casting "I'M Fashion team-a", te će naknadno biti određene dobitnice glavnih nagrada. Stoga djevojke, dress to impress!

Nek ono što nosite na sebi nosi i vas same na prave staze i do bogate nagrade, ali i odličnog izlaska. Ova posebna večer ne bi bila potpuna bez posebnih sponzora nagrada: AAMJ Concept Store, Silva Sai, Goombiana nakit, MABO fashion i Iven Mastin Photography.

Da ne zaboravimo karakter luckastih Funhouse večeri, i ovog puta ćemo iza DJ-pulta na 2 floora kluba Aquarius vidjeti, čuti i dobrano vibrom u zraku osjetiti ljude koji zadivljuju, ostavljaju bez daha, te u sjenu bacaju i samog James Bonda svojom pojavom, a oni su: Nikk Noris i Martyn Negro (A2), te Wess (A1). Dječaci spremaju nešto posebno. Očekujmo najbolje od house, r'n'b i aktualne plesne glazbe.

Modno se osvijestimo još jednom svi zajedno na flooru kluba Aquarius u subotu, 06.04. i ponovimo u sebi na jednu večer onu: "Ja sam moda." / "I'M Fashion."...Cure, nalakirajte nokte, sredite frizure, odjenite najbolju kombinaciju, dotjerajte i modno zaostalu frendicu i zajedno zasjajte na Funhouse - I'M Fashion Night Out večeri... Momci, zar je potrebno uopće napominjati zašto jednostavno morate biti u Aquariusu iste večeri?

Budimo realni; u subotu, 06.04.2013. s početkom od 23 h u klubu Aquarius počinje i tvoj idealan izlazak. Ulaz: 30 kn Dress code: Suit & Tie!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge