Obavijesti

Show

Komentari 8

'Moja majka je teško bolesna, želim joj biti donor za pluća'

'Moja majka je teško bolesna, želim joj biti donor za pluća'
6

Posljednjih mjeseci u Kateinom životu odvijala se, kako tvrdi, prava drama. U vrijeme kad je saznala da joj je majka bolesna, saznala je i da je njezin treći suprug, striper Kieran Hayler, vara

VIDEO

Britanska reality zvijezda i bivši model Katie Price (39) jako se, kako kaže, uznemirila kad je saznala da njezina majka Amy ima idiopatsku plućnu fibrozu, kroničnu bolest koja uzrokuje nepovratno smanjenje funkcije pluća. Bez dvojbe je ponudila majci da joj ona bude donor. Katie je izrazila želju da dio njezinih zdravih pluća presade Amy, kako bi joj pokušali produžiti život.

- Mama stalno spominje organiziranje sprovoda, a ja sam van sebe od brige i nemoći - rekla je Price. Dodala je kako će učiniti sve da pomogne majci. 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

- Rekla sam Katie: 'Ne, nećeš to učiniti! Moraš dobro razmisliti, jer ako nešto pođe po zlu nema povratka. Moraš misliti na svoju djecu, a ne na mene. Tko će se brinuti za njih ako se tebi nešto dogodi? Naravno, bila sam jako dirnuta njezinom velikodušnom ponudom - rekla je Amy za Sunday Mirror.

Katie Price sređuje cijelo tijelo: Želi imati i 'dizajnersku' vaginu
Katie Price sređuje cijelo tijelo: Želi imati i 'dizajnersku' vaginu

Dodala je da je Katie njezino dijete koje je ona dužna štititi, stoga joj neće dozvoliti da joj bude donor pri transplataciji pluća.

Posljednjih mjeseci u Kateinom životu odvijala se, kako tvrdi, prava drama. U vrijeme kad je saznala da joj je majka bolesna, saznala je i da je njezin treći suprug, striper Kieran Hayler (30), s kojim je u braku od 2013., vara. Sav taj stres ostavio je traga na njezinom zdravlju, a od nedavno posjećuje i psihijatra koji joj pruža psihoterapiju. 

- To je bila moja najbolja odluka do sada. Ono što ću tamo naučiti je to kako prihvatiti cijelu situaciju i činjenicu da moja majka polako odlazi - rekla je reality zvijezda o psihoterapijama koje pohađa.

Sa sadašnjim suprugom Haylerom ima sina Jetta Riviera (4) i kćer Bunny (3). S bivšim mužem, pjevačem Peterom Andreom (44) ima kćer Princess Tiaamii Crystal Esther (10) i sina Junior Savva Andreasa Andrea (12). Upoznali su se na snimanju reality showa 'Ja sam slavna ličnost, spasite me'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu