Obavijesti

Show

Komentari 4

'Monarhiju sigurno neće srušiti jedna bezvezna glumica s TV-a'

'Monarhiju sigurno neće srušiti jedna bezvezna glumica s TV-a'

Kao i većina svijeta, tako i kolumnist The Suna ima svoje mišljenje o cijeloj situaciji s kraljevskom obitelji. Prozvao je Markle i nenadano podržao Piersa Morgana...

Bivši voditelj Top Geara Jeremy Clarkson (60) u svojoj je kolumni za The Sun opleo po Meghan Markle (39) i stao u obranu Piersa Morgana (55).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

On je kritizirao Markle i njeno 'rušenje' Kraljevske obitelji:

- Samo oni glupi i naivni mogu vjerovat da će njena uloga žrtve u ovoj priči jednog dana srušiti monarhiju - govori Clarkson i dodaje

- Teško je vjerovati da će Monarhija koja je prošla kroz razne afere i druge probleme pasti zbog jedne blesave televizijske glumice.

Jeremy Clarkson sighting

Clarkson smatra da Markel izigrava žrtvu, jednako što je i Morgan tvrdio te vjeruje da će ona za nekoliko godina uživati u potpuno drugačijem životu.

- Vjerujte mi, Markle je gotova. Siguran sam da će ona za pet godina pozirati fotografima ispred Taj Mahala s novim dečkom, dok će jadni Piers shvatiti da je posao izgubio zbog gluposti. - pojašnjava Clarkson u kolumni.

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

Što se se Meghan i Harryja tiče, oni žive u svom svijetu. Slikani su kako se voze u 170 000 funti (1.5 milijuna kuna) vrijednom Range Roveru, jednake marke kakvu koristi i Kraljevska obitelj.

Nema više bratske ljubavi: 'William je jako uznemiren zbog intervjua Harryja i Meghan...'
Nema više bratske ljubavi: 'William je jako uznemiren zbog intervjua Harryja i Meghan...'

Postavila su se pitanja uživali par i dalje određenim pogodnostima Kraljevske obitelji. Jaguar Land Rover brend ima ugovor koji dopušta Kraljevskoj obitelji korištenje tih automobila za razne događaje koji slijede.

Kako piše Daily Mail, teško je vjerovati da je to isti automobil kao i onaj Kraljevske obitelji, jer Harry i Meghan su sami potvrdili da ne uživaju nikakve pogodnosti.