Obavijesti

Show

Komentari 5

Morana Mamić progovorila o dijagnozi: 'Imala sam dvije operacije. Da nisam reagirala...'

Morana Mamić progovorila o dijagnozi: 'Imala sam dvije operacije. Da nisam reagirala...'
3

Influencerici su u lipnju dijagnosticirali melanom. To je, kako kaže, potreslo cijelu njezinu obitelj, a sada mora biti na oprezu i ne smije se izlagati suncu

Influencericu Moranu Mamić na Instagramu prati 200 tisuća ljudi, no posljednjih mjesec dana bila je odsutna s te društvene mreže. U svom novom videu je ispričala je da joj je odmor dobro došao te je otvoreno progovorila o melanomu koji su joj otkrili u lipnju prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Sve je prošlo dobro. Sve nas je to potreslo, mene najviše. Gdje god izlazim, moram staviti zaštitni faktor 50. Ne smijem se sunčati. Moj melanom je bio atipičan, inače mi je puno tijelo madeža, ali tada sam primijetila točku na ruci od dva milimetra. I nešto mi nije dalo mira - ispričala je bivša članica obitelji Mamić, te dodala kako je zatim posjetila liječnicu i otkrila da se radi o melanomu. 

- Sve je otkriveno na vrijeme, imala sam dvije operacije, a sada mi je ostao ožiljak. Da nisam odmah reagirala, bilo bi grdo - ispričala je Morana.


Podsjećamo, Morana je u lipnju na društvenim mrežama otkrila kako je vijest o melanomu saznala dok je sjedila na opuštenoj kavi s prijateljicama.

Tia Mamić se pohvalila fotkama s pričesti sina, jedno lice među uzvanicima ukralo svu pažnju...
Tia Mamić se pohvalila fotkama s pričesti sina, jedno lice među uzvanicima ukralo svu pažnju...

- Iz smijeha trgne me zvuk poruke. Bacim pogled, vidim (moja Tea) glavna sestra u poliklinici. U trenu, prođe mi glavom kako sam prošli tjedan izvadila malu crnu točkicu na podlaktici. Poruka kratka. 'Draga Morana, javite se doktoru.' U toj sekundi u meni se nešto slomilo - rekla je influencerica.