Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
156 komentara

'Morski vuk' je posljednji put uplovio u voljenu Velu Luku

Gorjele su baklje, suze su stizale jedna drugu dok je lijes s tijelom Olivera Dragojevića u pratnji obitelji prolazio kroz špalir veloluških Kumpanija prema rodnoj kući u Vela Luci

Foto: Mateo Ivić/24sata/čitatelj 24sata
156 komentara

Nije bilo stanovnika Vele Luke koji u utorak oko 22.30 sati nije došao u luku kako bi dočekao katamaran s lijesom 'morskog vuka'.

POGLEDAJTE GALERIJU

Foto: Mateo Ivić/24sata

Mještani pa i tisuće turista koji su se tamo našli bili su ispunjeni emocijama dok je katamaran iz mraka u luku uvodila bakljada i pokazivala Oliveru put na posljednje počivalište. Nakon usplovljavanja, klapa je počela pjevati Oliverovu 'Pismo moja' što je bilo posebno dirljivo. Gorjele su baklje, suze su stizale jedna drugu dok je lijes u pratnji obitelji prolazio kroz špalir veloluških Kumpanija prema Oliverovoj rodnoj kući.

POGLEDAJTE VIDEO

Ranije u utorak Split se oprostio od voljenog Olivera Dragojevića. Deseci tisuća ljudi, među kojima i glazbenikova obitelj te brojni kolege i prijatelji, pjesmom su posljednji put pozdravili legendarnog glazbenika.

Otočani ga ispratili bakljadom

Potom je oko 20 sati katamaran koji prevozi lijes s Oliverovim tijelom isplovio prema Vela Luci. Na putu su ga došle pozdraviti i brodice s Visa i Hvara. 

Foto: snimio čitatelj/24sata

'Morskog vuka' stotine su na prolasku između Hvara i Paklinskih otoka pozdravile pjesmom i pljeskom.

Oliverov pogreb bit će u srijedu u 18 sati na mjesnom groblju sv. Roka.

Vecernjakova ruza 1994 TATJANA PACEK: Olivera sam 'žicala' tablete za smirenje kad smo se upoznali...

Iz Turističke zajednice Vela Luka priopćili su kako će povodom pogreba tvrtka 'Kapetan Luka' u srijedu uvesti besplatnu katamaransku liniju iz Splita za Velu Luku s polaskom u 13 sati s gata Sv. Petra, s povratkom istog dana u 22 sata. 

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

- Naklon pokojniku započinje u 15:00 sati, a posljednji je ispraćaj našeg voljenog Olivera u 18:00 sati na mjesnom groblju sv. Roka u Veloj Luci - stoji u priopćenju. 
 

Tema: Odlazak legende: Umro Oliver Dragojević

Message