Obavijesti

Show

Komentari 0

Mr. Lee i IvaneSky snimili su pjesmu s Prljom: 'Jedna od najdražih vokalnih suradnji'

Mr. Lee i IvaneSky snimili su pjesmu s Prljom: 'Jedna od najdražih vokalnih suradnji'
5

Tekst potpisuje Mazurkijević, glazbu su radili Ivanka i Mrle, a aranžman i produkciju Mrle koji za pjesmu kaže kako je nastala dok se vozio u liftu prema samom vrhu Eiffelovog tornja

VIDEO

Nova pjesma kreativnog art dvojca Damira Martinovića (60) i Ivanke Mazurkijević (50) nastala je u suradnji s drugom polovicom riječke grupe Leta 3, Zoranom Prodanovićem Prljom (57). 'Tvoje su priče Eiffelov toranj' predstavlja zaplet dvoje ljudi, koji umorni od života ipak još jednom odluče nešto pokrenuti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 - Dugo se tražila pjesma koja bi bila stvarni duet s nepretencioznim hrvatskim tematskog zapleta, i evo nas na ovoj priči dvoje ljudi koji umorni od života ipak odluče još jednom pokušati nešto pokrenuti. Naravno, govorimo o strasti življenja i kako je treba tu i tamo ponovo reanimirati - rekla je Ivanka te nadodala kako je Mrletov doprinos velik, a Prljin vokal nevjerojatan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prlja također ima samo riječi hvale te mu je ovo jedna od najdražih vokalnih suradnji.

- Ivanka i ja imamo prekrasne glasove i bilo je pitanje trenutka kad ćemo ih sjediniti u nekoj pjesmi. I eto, stigao je i taj trenutak. Meni je osobno ovo jedna od najdražih vokalnih suradnji iz više razloga. Kao prvo, pjesma mi je baš srcu mila, kao drugo, cijeli proces nastanka i realizacije je iz sfere više od igre, a kao treće, baš sam sretan što sam dobio priliku podijeliti mikrofon s velikom prijateljicom i umjetnicom, takve trenutke treba cijeniti i biti zahvalan na njima - rekao je Zoran te nadodao kako je sretan što su u pjesmi potpuno prirodni.

Dodao bih i to da sam sretan zbog toga što smo Ivanka i ja u ovoj pjesmi točno ono što jesmo, nit prepametni nit preglupi - govori Prlja.

Pjesmu je i ovaj put ekranizirao art direktor Saša Hess, s kojim kreativni dvojac surađuje već neko vrijeme. Tekst potpisuje  Mazurkijević, glazbu su radili Ivanka i Mrle, a aranžman i produkciju Mrle koji za pjesmu kaže kako je nastala dok se vozio u liftu prema samom vrhu Eiffelovog tornja

- Pjesma je na hrvatskom i nema skriveno značenje. Točno piše što jest – da su naše priče Eiffelov toranj - dodala je Ivanka.

Nika Zorjan 'zapalila' regiju novim hitom koji pjeva sa zgodnim Slovencima
Nika Zorjan 'zapalila' regiju novim hitom koji pjeva sa zgodnim Slovencima

- Zamišljao sam kako pucaju saile koje vuku lift prema gore pa se lift u tili čas poput rakete zabija u koru zemlje i ulazi u njenu utrobu. Odjednom se otvaraju vrata i ulazimo u svijet čudovišta, gdje i sami postajemo bića od kamena, ali snaga majke zemlje toliko je jaka da u okaminama eruptivno budi ljubav - opisao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac