Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

Mrle hoda u štiklama, a Kotiga sve nadgleda: Imat ćemo reviju

Bit će tu posebno dizajniranih kostima, sakoa, perja, a trenutačno se sve dotjeruje, sužava i proširuje. Najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer Dean Kotiga bit će voditelj tog modnog spektakla

Foto: Goran Berović/Instagram
31 komentara

Peto po redu Antivalentinovo biti će spektakl, baš kao i do ovih godina. Damir Martinović Mrle (58) rekao je za 24sata kako su pazili na svaki detalj pa su zato nekoliko dana prije koncerta vježbali na Cvjetnom trgu u Zagrebu i paze što jedu kako bi što duže mogli divljati po pozornici.

Foto: Goran Berovic

Osim toga, morali su paziti na prehranu i kako bi im što bolje stajao kostim za modnu reviju, koji im je ovoga puta šivao hrvatski dizajner Ivica Skoko

- Prije 15-ak dana smo se čuli, imali smo probu neki dan, sve je super. Naš koncert u subotu počinje modnom revijom pa smo zato na probi kostima kod Skoke, odmah probali i hodati u štiklama. Bit će to ludnica - kaže nam Mrle.

Foto: Goran Berovic

Bit će tu posebno dizajniranih kostima, sakoa, perja, a trenutačno se sve dotjeruje, sužava i proširuje, ovisno po proporcijama glazbenih zvijezda. Imali su malih problema s pronalaskom visokih potpetica jer bubnjar nosi broj 47, ali i to su riješili, a u štiklama se odlično snalaze.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Ostvarit će i suradnju s najvećim lokalnim, ako ne i regionalnim infuencerom Deanom Kotigom (33), koji će biti voditelj tog modnog spektakla.

- On je legenda, brzo smo našli zajednički jezik. Kotiga je baš odličan - hvalio ga je Mrle. Za komentar smo upitali i poznatog 'lovca' iz Potjere, koji se začudio našim upitom. 

- Odista ne znam što to gospodin Mrle uokolo mrla, niti mi je poznata informacija o ikakvom koncertu u subotu. Ono što znam i što vam mogu i službeno potvrditi je da naš renomirani modni dizajner Ivica Skoko u subotu u Boćarskom domu predstavlja svoju novu kolekciju, i da sam ja kao trenutačno najvrućiji lokalni, ako ne i regionalni influencer od strane marketinških agencija za ozbiljnu lovu angažiran da vodim taj zaista veličanstveni event. Jako se veselim tome, a možda dobijem i kakvu besplatnu majicu - rekao je za 24sata Kotiga. 

Foto: Goran Berovic

Prije zagrebačkog Antivalentinova, koje kreće u petak, Let 3 danas nastupa u Ljubljani. U petak će u Boćarskom domu u Zagrebu nastupati DJ Kneža, 'Neki to vole vruće', Alka Vuica, Ella, Minea, IBEE te Kuzma i Shaka Zulu, a u subotu će, osim Leta 3 i Tereze Kesovije, zapjevati i Ogenj, Paraf, Mort i mnogi drugi. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

 

Naši partneri pišu
Message