Show

Komentari 0

Mrle: 'Imam nešto sočno za vas' Huljić: 'Maznite im 88 eura!' Halid: 'A ne znam što vi čekate'

Mrle: 'Imam nešto sočno za vas' Huljić: 'Maznite im 88 eura!' Halid: 'A ne znam što vi čekate'

Najveće zvijezde uživaju u svim pogodnostima 24 Oranža. Halid Bešlić, Tonči Huljić i Mrle znaju zašto je 24 Oranž najsočnija ponuda u Hrvatskoj

Alo! Evo me u Zagrebu, taman čitam najbolji sadržaj na webu. To ti je 24sata, one novine iz Zagreba, sad možeš sve što je u novinama listati i na portalu. I više od toga. Daju i kupone za kupovinu, objašnjavao je putem videopoziva Halid Beškić svojim prijateljima iz Sarajeva. 
 

Halid Bešlić, kao jedan od naših najvjernijih čitatelja, među prvima je isprobao Oranž. Odjeven potpuno sportski i u omiljenim tenisicama zavalio se u fotelju i s guštom počeo klikati najbolje među najboljim pričama.

- Ja sam na Oranžu, ne znam a što vi čekate! - uskliknuo je Halid.

POGLEDAJTE VIDEO:

U isto vrijeme, kultni Mrle iz Leta 3 skakao je na trampolinu. Tako se, kaže, najbolje opušta i priprema za nezaboravne nastupe. Taktovi hita 'Mama ŠČ' dobrano su prodrmali Liverpool, za naše rokere navijala je cijela Europa. Mrle je oduševio naše čitatelje svojim Oranžastim performansom. 

- Oranž ili Oranž, OranŠČ! - vikao je dok su mu naranče ispadale iz bijele bunde. Zatim ih je iscijedio, okrijepio se narančadom i bacio na Oranž. Pročitao je baŠČ svaki ŠČlanak u plus ponudi koji je pratio pripreme Leta 3 za Eurosong.

POGLEDAJTE VIDEO:

A malo južnije, u Dalmaciji.... najveći među najvećima grintao je odgovarajući na pitanja naše novinarke, a maštao je da gušta i gušta i gušta.... 

- Tanja, moram li ja baš sada taj intervju tebi davat. Bi li te šefovi ubili da se u Zagreb vratiš bez tog našeg razgovora pa da se mi nađemo za jedno mjesec dana? - nagovarao je glazbeni bard Tonči Huljić našu Tatjanu Pacek koja ga je zbunjeno gledala i moljakala.

POGLEDAJTE VIDEO:

-Tonči, nemoj me zafrkavat! Pa ubit će me šefovi ako se vratim bez intervjua s tobom. 

A na to će Tonči: 'Ma neće, pa reci im da sam među prvima nabavio pretplatu na Oranž.'

I vi možete uzeti svoj 24 Oranž: Godišnja pretplata na 24sata.hr + 88 eura kupona za Tommy, Wolt, Eko Taxi, CineStar, Grawe, Matičnjak i Admiral + više od 10 drugih vrhunskih popusta = samo 17 eura! Klikni OVDJE.