Obavijesti

Show

Komentari 49

Mukama došao kraj: Nakon 56 dana patnje Maja skinula gips

Mukama došao kraj: Nakon 56 dana patnje Maja skinula gips
4

Nakon što je slomila nogu na Rujanfestu u rujnu ove godine, Maja Šuput morala se priviknuti na život s gipsom koji nije bio imalo lagan. U svemu joj je pomagao zaručnik Nenad Tatarinov, a sad je nakon 56 dana skinula gips

VIDEO

Posljednjih nekoliko mjeseci pjevačica Maja Šuput (39) muku muči s gipsom na nozi koju je slomila prije nešto više od dva mjeseca. Maja je nogu slomila svoj rođendan, 22. rujna, kad ju je sestričnin muž zavrtio tijekom plesa, a ona je udarila nogom u metalnu šipku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:24

- Tek sam treći dan od udarca otišla na slikanje i vratila se kući s gipsom jer sam slomila kost pokraj malog prsta desne noge. Toliko godina nastupam i skačem na pozornici i onda nadrapam na vlastitoj fešti - ispričala je pjevačica za Gloriu. Slomljena noga Maji je stvorila niz problema poput nastupa na koncertima, svadbama, ali i u svakodnevnom životu. 

No, na sreću uz Maju je cijelo vrijeme bio zaručnik Nenad Tatarinov (35) koji ju je tuširao i vozio gdje god je trebalo. 

Zagreb: Maja Šuput plijenila pažnju svjetlucavim Moschino outfitom na štakama

- Imam dvije kupaonice i obje su na katu pa me Nenad mora nositi. Kad mi se noga oporavi preselit ćemo se u njegov stan u širem središtu grada - ispičala je Maja. 

Čini se kako je Majinom problemu došao kraj s obzirom na to da je sretnu vijest podijelila i s obožavateljima na Instagramu. 

- Ekipa, skinula sam gips nakon 56 dana. Jupi, hura! - napisala je pjevačica u objavi na Instagramu te nadodala dok joj se noga upotpunosti ne oporavi, će biti na pomoćnim štakama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin