Obavijesti

Show

Komentari 178

Muke jedne starlete: Soraja je satima tražila gaćice po Splitu

Muke jedne starlete: Soraja je satima tražila gaćice po Splitu
1

AJME, KAKO ĆU NA RINGIŠPIL Starleta se na folk festivalu pojavila polugola. Iako su najavljivali dolazak njezina prijatelja Neymara, nogometaš nije došao na paradu kiča

VIDEO

Soraja Vučelić (29) plijenila je pozornost prve večeri folk festivala Ringišpil u Spaladium Areni pojavivši se polugola. Odjenula je prozirnu crvenu haljinu srpskog dizajnera ispod koje nije imala grudnjak, a zamalo ni gaće. Njezine silikonske obline bile su na 'izvolite'. 

Srpska starleta u Split je stigla iz Beograda oko 17 sati i satima se spremala za folk tulum, čija je kuma. Bila je na šminki i frizuri, koja joj se pak nije svidjela pa su je frizeri i vizažisti morali sređivati ispočetka. Kad je bila zadovoljna s rezultatom njihova truda, uslijedio je novi šok. Soraja je shvatila da nema gaća. 

Kupili joj Brazilke od 100 kn

Svo rublje koje je ponijela sa sobom nije pristajalo ispod prozirne crvene haljine. Sve je upućivalo na veliku katastrofu, a onda se pojavio starletin spasitelj Neven Ciganović. Iskusni modni stilist izmjerio je obujam starletinih bokova. U zadnji tren Ciganović je stigao u trgovački centar u blizini hotela u kojem je Soraja odsjela i kupio joj toliko potrebne brazilke (gaće s izrezane poput tangi, s visokim pojasom. Platio ih je oko 100 kuna. Samo tako krojeno rublje ne ocrtava se ispod haljine. Soraja je na taj način uz sebe imala bar jedan simbol Brazila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Satima čekali Neymara

Onaj drugi, kojeg je željno iščekivala, brazilski nogometaš Neymar (24) nije se pojavio. Upoznali su se na Ibizi prije nekoliko godina kad su završili za istim stolom nakon čega su navodno ostali u kontaktu. Pisalo se i da je po nju poslao privatni avion kako bi ga posjetila u Barceloni gdje igra. 

Zbog brazilske nogometne zvijezde, koju je starleta navodno pozvala na folk spektakl organizatori su osigurali trosobnu vilu na Hvaru s privatnom plažom i dvije jahte, jednu manju i jednu veću čiji dnevni najam stoji oko 3000 eura. Dok su Neymara očekivali na paradi kiča u Splitu, Neymara su snimili u rodnom Brazilu gdje je bio na treningu reprezentacije uoči prijateljske utakmice s Japanom. 

Najveći skandal izbio je na koncertu srpskog folkera Ace Lukasa (47) na čijem su se nastupu potukli uzvanici u VIP-loži zbog čega su ih izbacili iz Arene. Inače ulaznica u VIP ložu stajala je 500 kuna po osobi. Osiguranje je bilo brojno, a oko dvorane patrolirala je policija.

Nikolić dramila zbog hotela

Na folk festivalu nastupa 12 regionalnih pjevača, među kojima i Riječanka Petra Kovačević (21). Ona se pak pojavila na pozornici ogrnuta bijelim plaštom ispod kojeg je imala visoko rezani triko. Atmosferu je podigla srpska pjevačica Ana Nikolić (37) koja je u Split stigla s novopečenim suprugom, reperom Rastom (26). Vjenčali su se prije nekoliko dana u Beogradu. Nikolić, doznajemo, nije bila zadovoljna smještajem u hotelu s pet zvjezdica a jer joj se nije svidio pogled iz sobe. Smjestili su je u drugi, jednako rangirani hotel.

- Kad imaš jedanaest godina mlađeg muža s kojim si tek ušla u brak ne bi ti trebao smetati pogled iz sobe - šalile su se na Anin račun kolegice iz Srbije.

Neprepoznatljiva

Zbog jake šminke Petra Kovačević izgledala je starije.

Ibiza u Splitu

Atraktivne plesačice privlačile su pozornost na bini.

Makar nešto

Brazilac Neymar nije došao, ali je Soraja zahvaljujući Ciganoviću imala gaćice Brazilke.

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'